sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pina Viiala

Lisään nuo EP:iden syyt kun ne selviää myöhemmin!

Voi mikä näyttelypäivä! Ensinnä meidän ei ollut tarkoitus mennä, mutta kun tuli tuttuja ensikertalaisia marsuineen niin päätimme lähteä henkiseksi tueksi. Herätyskello soi kolmelta ja sieltä kammettaan sängystä ylös laittamaan hamsuja bokseihin, ja matkaan. Kyllä tuntuu, ettei noin kauas enään ilman hotelia kyllä tee mieli lähteä, mut säästötoimet taas. Olin assarina hamsu luokissa, jotka tuomari halusi yhdistää. Eli syrkit ja kääppärit arvosteltiin samana luokkana. Kun näyttely oli loppunut niin menimme vielä porukalla käymään ideaparkissa syömässä ja pikaisesti shoppailemassa. Kotona olimme yöllä kumminkin ennen 12. oli hieman raskas reissu. 

FIN VLH Lilith "Lili" 
Kiinarit ja palkinnot!
Yleiskunto: Hyvässä kunnossa
Turkki: ei moitittavaa, hyvä kuntoinen
Korvat, silmät, hampaat: hampaat k, tarkkaile alahampaita. Kauniit kirkkaan silmät.
Kynnet:kunnossa, 1 kynsi leikattu suoneen.
Käsiteltävyys, luonne: Mukava käsitellää rauhallinen. Kerran maisteli tuomarin kättä.
Yleisvaikutelma: Ihana laikku nassu <3
Arvosana/palkinnot: EH, EP- 
Oma kommentti: Onkohan mennyt oikeasti kynsi suoneen vai taas legendaarinen kulutan sen näyttelyyn...Ja Lili on lopettanut jo kauan sitte maistelun, mutta nyt ilmeisesti oli hyvä tilaisuus tauon jälkeen ei tarvi osata käytöstapoja! Hampaita tällä oonki tarkkaillut, mutta en oo vielä vihtiny leikata niin hilikulla ovat.

FIN TVLH LJV15 Goldilock`s Savoir Faire " Fanni"
Yleiskunto: Lihaksia löytyy, joskis hiemna hentoinen tyttö. Mukavassa kunnossa.
Turkki: Hyvässä kunnossa.
Korvat, silmät, hampaat: Hampaat ok. Kauniit suuret silmät.
Kynnet: ok 
Käsiteltävyys, luonne: Pitelee mega söpösti takajalallaan hännästään kiinni :) <3 Jännittää hieman, mutta muutoin aivan ihana kiinarimainen luonne.
Yleisvaikutelma: Päivän hauskin hamsteri
Arvosana/palkinnot: EH+, EP-
Oma kommentti: Fanni ei omasta mielestäkään parhaassa kunnossa tuon massan suhteen ole, mutta ilmotin kumminkin. Muuten se oli normaali itsensä. 

Goldilock`s Taquito "Tito"
Yleiskunto: Oikein hienossa kunnossa
Turkki: Karvanvaihtoa. Turkki hyvässä kunnossa.
Korvat, silmät, hampaat: Hampaat ok. Kauniit silmät.
Kynnet: Huollettu
Käsiteltävyys, luonne: Jännitää hieman. Erittäin kiltti. Utelias. Alussa rauhallisempi, käsittelyn jatkuessa pidempään ilmoittaa pienellä näykäisyllä käsittelyn jatkuneen riittävän pitkään.
Yleisvaikutelma: Söpö! <3
Arvosana/palkinnot: EH, EP-
Oma kommentti: Päivän suuri järkytys josta en kyllä ikinä toivu! :D Joku sai Titon puremaan. Miten mahdollista? Titolle odotin menestystä on todella upeessa kunnossa. 

Goldilock`s Mulla Svengaa Taas* "Senni"
Yleiskunto: Hieman hentoinen
Turkki: Hyvässä kunnossa
Korvat, silmät, hampaat: Vasen alahammas reilusti oikeaa lyhyempi. Hauskat laikku korvat.
Kynnet: Kunnossa
Käsiteltävyys, luonne: Käsiteltäessä rauhallinen. Näykkäisee useamman kerran tuomaria. 
Yleisvaikutelma: Hauskan näköinen veijari
Arvosana/palkinnot: H, EP-
Oma kommentti: Joo alka olla perus Senniä tää touhu, että lemmikkituomaria purraan! :/ mietin jääkö lemmikkiluokista pois jos tää homma ei lopu. Harjoitusarvosteliaa ei purru, eikä koskana oo ulkkistuoamreita purru, että se näköjään tietää. Hammaski oli ollu kiva katkoa boksiin matkalla.

Minions` Dominique Dalton "Dooris" eli the pahis!
Dooris on Dooris palkinto kuvissakin!
Yleiskunto: Rupi alahuulessa (pureeko aklteria?) Eriomaisessa kunnossa!
Turkki: Todella hienossa kunnossa
Korvat, silmät, hampaat: Hampaat aavistuksen epätasaiset -> Tarkkaile. Kauniit punahehkuiset silmät.
Kynnet: ok
Käsiteltävyys, luonne: Todella miellyttävä käsitellä. Selvästi tottunut käsissä vellaamiseen, käsittelyn jatkuessa väsähtää ja näykkää tuomaria. 
Yleisvaikutelma: Varsinainen kaunotar
Arvosana/palkinnot: EH+, KUMA-yleiskunto
Oma kommentti: Dooris on aivan sairaan upeessa kunnossa, muuten kun pitää pureksia joka paikkaa niin on haavoja ja hampaat rikki....Oli ihan mahtavaa kun kuulin kun luonnetta arvosteli olin ihan jeee se vihaa vain mua, mutta aivan viime sekunnilla kun se oltiin laittamassa pois niin maisk! Dooriksen pitää muistaa olla Dooris :D 

Kommellukset ei toki siihen lopu vain järkytyksenä kun rupesin bokseja purkamaan kun koita tultiin niin Dooris oli syönnyt boksinsa! Mun eka hamsu joka syö boksin, ja vielä XL-kokoisen. Juuri eilen kasvattajan kanssa puhuttiin, että ei se sitä syö. 


Ostin myös Faunattaresta Doorikselle tämmöisen pallon, että sillä olisi tekemistä, mutta eipä kelvannut. Sielä pähkinät näky olevan vieläkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti