Hamsut


Nimi: PPV17 Goldilock`s Mystic "Jeti"
Rekisterinumero: 
Laji: Kiinankääpiö
Väri: mustasilmäinen valkoinen
Sukupuoli: uros
Syntymäaika: 16.7.2016
Status: Näyttelyt, jalostus
Kasvattaja: Veera Kujansuu
Asumus: medium duna
 Luonne: Kiltti ja rauhallinen

Näyttelytuloksia uml:
BIS2
BIS3
ES1 x2

Näyttelytuloksia pet: 
PLH2 x2
KUMA x2
TS x2
Sijoituksessa/jalostusoikeudella myyty:
24 kommenttia:

 1. Minkä painoisia nuo sinun campbellit on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori unohtunu vastata kun tän puhelimella hyväksyin. Tällä hetkellä painavat jotaki 40-45g, kun ovat niin vanhoja. Nuorempana painoivat jotaki 55-60g

   Poista
 2. Mitä syötät niille? esim Pellettei vai jotain muuta? ja annatko niille herkkui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta hamsula kohdasta lukee mitä siemenseoksia saavat. Lisäksi saavat erinlaisiapähkinöitä, seesaminsiemeniä, hampunsiemeniä, jauhomatoja ja tietenkin kaikenlaista tuoreruokaa.

   Poista
 3. ok! Tiiätkö saako hamsuille antaa, päärynä pilttiä? ja paljon nuo sinun yrkit painaa? Mulla painaa 93g, onks se hyvä paino semmoselle 5 kuukautiselle syrkki tytölle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi antaa jos siinä ei ole sokeria. Kuten esim tätä en antaisi http://www.suomikauppa.fi/product_info.php?products_id=915, myös tuissa noita happamuuden säätöaineita. Paras on tehdä itse tai sitten noista valmiista käyttää niitä vihannes, jossa ei ole mitään mastauteita. Semmosia on esim se Bona kasvis sitä oon antanu. Mun syrkit painaa 130-184g. ja mulla on pineiä syrkkejä suurin osa. Syrkkisi kuulostaa tosi pieneltä. Niitä kyllä on monenkokosia.

   Poista
 4. Ok! Kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista
 5. Ja tiedätkö ohjetta miten voisi tehdä niin sanottua " pilttiä" hasmterille

  VastaaPoista
 6. http://wonderlandshamstery.blogspot.fi/2014/04/miten-teet-omatekoisia-piltteja.html Tuossa nyt enimerkiksi yksi hyvä ohje! :)

  VastaaPoista
 7. kiitos! Ja nyt kokkailemaan/kauppaan ostamaan tarvikkeet!

  VastaaPoista
 8. Syötätkä hamstereillesi selleriä?

  VastaaPoista
 9. Moi. Toi Ronja on mun hamsterin Lolan sisko. Se on syntynyt samana päivänä ja sama kasvattaja. Terkkuja Lolalta Ronjalle. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Millainen Lola on? Ronja lähettää takaisin terveisiä! :)

   Poista
 10. Lola on kyyhkynharmaa. Ja sit siin on valkoista. Se on kiltti hamsu eikä oo ikinä purru.Jee, oon nähnyt Ronjan livenä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalle! :) jos satut samaan näyttelyyn niin tuu ihmeesdä näyttään Lolaa :) jännä nähä sisarruksia hamsuilleen.

   Poista
 11. Sen koko nimi on Uskollinen ystävä "Lola"

  VastaaPoista
 12. Monta hamsteria sulla on nyt? :) Ja mitä yleensä annat syrkeille ruuaksi? Ja syrkkini on 130g ja toinen syrkkini 125g niin ovatko nuo vähän lihavi painoltaan kuulostaessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt 12 hamsteria. Eli tämä sivu on ihan ajantasalla paitsi tänään ostamani puuttuu. Annan rapunzel hamster ja herkkumixiä, bunnyn hamsterin ruokia, muckin hamster menua. Sitte erinlaisia siemeniä ja pähkonöitä. Riippuu onko hamsteri sopusuhtainen. Syrkkisi ovst aika pieniä että en usko että on lihavia. Mun syrkit on noin 140-180g. En oo nyt aikoihin puninnu.

   Poista
 13. Ai että, toi Revontuli oli sinun. <3 Se olikin aivan uskomattoman ja älistyttävän ihana tuol Kouvolas. Mitä Even sihteerinä oli :3 Ois ehdottomasti saanu sihteerin suosikin jo ois vaa jaeltu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D Joo se on kyllä aika symppis <3

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Toinen syrkkini onkin 150g. Kyllä sillä mahaa vähän tuntuu :D

   Poista