torstai 21. tammikuuta 2016

Näyttely odottamista + muuta!

Lauantaina suuntaamme hyvin kauas, ja hyvin aikasin näyttelyyn. Paikalle tulee mieheni kaveri ja hänen tyttökaveri ekaa kertaa marsujensa kanssa. Joten ukoilla varmaan on muuta tekemistä sillä aikaa kun me näyttelytämme. Olen ilmoittanu mukaan: Dooriksen, Lilin, Sennin, Fannin ja Titon. Näistä omaan makuun parhaassa kunnossa on Dooris ja Tito. On kivaa kyllä päästä"pitkästä" aikaa näyttelyyn. Todennäköisesti assaroin hamsu luokat.

Myös kauan lainassa ollut "valkoinen mies" lähtee uuteen kotiinsa. On harmi kun ne eivät Sennin kanssa yhteistä säveltä löytäneet, ja saaneet poikasia.


Koitin myös itse kuvata videon kun leikkaan näyttelykynsiä, mutta eipä nyt ihan onnistunut, mutta jos tuosta vähän näkisi otteita ja saisi vinkkejä :D


Rini mummikin oli toisen hampaansa johonkin kadottanut eilen, ja lyhennettiin molemmat samanmittaiseksi. Saa nyt kasvattaa uudet :)


Dooriksen uus kämppä on riittävän virikkeellinen nyt kun sai osan Ronjan entisistä tavaroista. Myös paremman juoksarin peri nyt Ronjalta. Doorikselle myös tarkoitus hommata semmonen kanien virike pallo, koska virtaa piisaa, ja sille täytyy keksiä aktiviteetteja tai piaan rynkyttää kattoa.


Candycanestakin tuli pitkästä aikaa tilattua ruokaa lisää. Meillä olikin kääppäreiden ruoka ihan loppu. Nuo persilja-palat on osoittautunut olevan hamsujen mieleen. Minulla oli aikaisemmin vastaavia porkkanapaloja, mutta niitä hamsut ei oikein syönnyt.

Myös kannattaa vilkaista facebookista tao petsiestä hamsujen uusia kuvia! Otettu 16.1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti