keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Nyt se laiskamato hommiin!

Häpeäkseni joudun kyllä myöntämään, että en ole pois menneiden hamsujen asumuksia pessyt. Olen vain tyhjentänyt ja virikkeet pessyt, mutta ite asumus jäännyt pesemättä odottemaan parempaa päivää. Eilen illalla sitten lämmitin saunan 100 asteeseen ja aloin jynssämmään. Äkkiä kuivu aina yksi satsi saunassa nopeasti. Meillä on tosi pieni tuo suihku osuus niin siihen ei montaa dunaa mahdu kerralla.

Nyt on sitten kaikki tyhjät puhtaana ja pinottuna hyllyihin. Kannet ja pohjat erikseen. Ovat myös numeroitu, että tietää oikean kannen ja pohjan. 6 dunaa tuli tuonne hyllyyn, ja 2 terraariota on tyhjillään. tai ei oikeastaan toinen oli tyhjillään kun se on yli täynnä virikkeitä.

Talossa sitten hamsula on ainut huone jonne ei ole tehty "joulu siivoa". Semmoinen on tulossa niin tulee pestyä myös käytössä olevat asumukset ja tavarat kunnolla.

Minullahan alkaa nyt ensiviikolla opiskelut. Pieneläinhoitajaksi, eläinkaupan ala. Saas nähä miten tulee muutaman eläinlajin kanssa toimeen jotka ei ole mun mitään lemppareita!



6 kommenttia:

  1. Kiva postaus!:)
    Onko sulla kokemusta hamppukuivikkeesta? Kuinka usein tämä pitäisi vaihtaa/siivota? Kyseessä siis uros talvikko ja 70×45 kokoinen asumus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Kiva kun kommentoit. Onko kokemusta ja mulle se ei sopunut olin sille pahasti allerginen :( Toki moni sanoo jotka käyttää, että siinä on reilusti laatuvaihteluita paalien välillä. Hamppua ei varmasti niin usein tarvi siivota. Minä itse en pystynyt tätä pitämään kun sinnitellet sen viikon asumuksissa, sitten oli pakko ottaa pois, että saa taas henkeä itse. Hamsterittykkäsi ihan hirveästi, ja harmittaa kun sitä ei voi pitää :( Mut kyllä varmasti noinko yks hamsteri ja hamppua olisi niin useamman viikon menisi viivoamis väli ihan helposti :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta!:) Kysyisin vielä että onko vadigran terra ruoka hyvä? Syotän sen lisäksi myös
      oxbowta:)

      Poista
    3. Vadigrantissa on väri ja säilöntä aineita, joten ei ole hyvä :( Oxbowon hyvää, kaipaa vain lisää proteiinia lisäksi :)

      Poista
  2. Saako hamsteri proteiinia kuivatuista jauhomadoista? Kuinka paljon niitä pitäisi kerralla antaa ja miten usein?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa myös niistä :) Muita hyviä ja helppoja on jauheliha ja kananmuna. Mää ruokin hamsut kerran viikossa ja oon kaatanu vain siemenseoksen sekaan. Sitten tuoremössöä n. kerran viikossa ja siinä yleensä on seassa jauhista tai kananmunaa.

      Poista