sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Liminka pet luokat

Eilen kävimme Limingassa erittäin voitokkaasti voitokkaasti. Päivä oli todella mukava ja tuli puhuttua niin, että tuntu, että ääni loppuu. Kivaa kun tuntee ihmisiä. Saa nähä tuleeko juttelen tuloksena tänne sittenkin syrkkipoikue, mutta ei siitä ennempää se niin alustavaa vielä, ja lähti semmoisesta heitosta liikkeelle, mut hienoa olisi.


Palkintoja tuli siis hurjasti. Valitettavasti itselle iski paha vatsakipu, että hieman palkinnon jaossa meni ohi mitä kukakin sai, mutta korjaan sitten kun tulokset tulee foorumille, mutta suurimman osan muistan.

Rin PLH 1 BIS 3 (?)
Ariel PLH 1 BIS 5 (?) > FIN VLH!
Leevi EP
Sulo EP
Mauri KUMA, ei ihan sijoittunut
Lenni KUMA turkki
? KUMA ?
Dee paras veteraani

Ariel siis valioitui! Mun eka syrkki valio. Ihan mahtavaa. Viimeinki osaa myös noiden syrkkien kanssa toimia. Ja hienoa kun arvos saaja on vieläpä Ariel, joka on hienoin syrkkini ikinä! Kaikkien pitäisi olla hänen luontoisia!


Sulohan valioitui tuossa jo reilu kuukausi sitten, nyt saimme paperin postista ja saamme käyttää FIN VLH titteliä! :)

On myös unohtunut Ylivieskan tuloksista, että Sulo sai ulkomuoto luokassa KUMAN väristä!

Lili

Prinssi
Kiinari vaaveista vielä kuvat tähän loppuu jotka itelle jäi. Kumminkin päätin pitää tuon "valkopään" luonne, pään muoto ja kiintyminen ratkaisi sitten kumminkin kumpi jää. Petsiessä lisää uusia kuvia molemmista! Löytyy tuolta hamsterit kohdasta linkki kuviin.

2 kommenttia: