keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ketä minnekki ja shoppailua

Edellisistä näyttelyistä selvitty, ja kahteen vielä meno ennen kesätaukoa. Lahden juhlanäyttelyyn ja Tampereen pet showhun. Lahteen olen ilmonnut kaikki kynnelle kykeniät. Sätky ja Prinssi jää kotiin. Rinin tytöt matkustaa mukana kun samassa asuu, ja toinen jääkin uudelle omistajalle. Sitten on kaikki poikaset maailmalla toisiksi viimeinen palliton kiinari uros lähti tänään. Hän olikin erikoinen ilmestys. Uros, mutta se uroksen huonoin puoli puuttui.


Ilmoitin vielä näihin molempiin näyttelyihin Leevin vaikka hieman yleiskunnossa vanhuus näkyy, mutta on todella pirteä pappa jaksaa edelleen touhuta kaikkea. Olisi vaan kiva saada se yksi sijoitus sille. Muuta erikoista Lenniä en ilmottanunut ollenkaan Tampereelle se kun on niin pieni ja laiha niin ei pärjää. Muuten hamsut on aika hyvässä kondiksessa, ja toivon, että sieltä sijotuksia tulee lemmikkiluokassa. Myös jännittää hurjasti Rinin ulkomuotoarvostelu! Sehän ei ole käynnyt kuin kerran ihan vauvana. Tampereennäyttelyn jälkeen Leevi jää eläkeelle näyttelyistä. Sätky taas on jo siirretty eläkeelle näyttely hommista, eihän se monessa käynnytkään. Ollut lähinnä maskottina. Voi silti olla, että Sätkystä tulee isi!

Sitten tietenkin pitännyt shoppailla kullanmuruille kaikkea hyvää ja kivaa! (taas...)

Herkkuja, suomalaista ja luomua herne

Pähkinöitä! Niitä kuluu nytki meni taas 20€ näihin. Toisessa luomua ja toisessa normia. 

Hamsut tykkää! 

Ja zooplussasta virikkeitä! <3 Yks paketissa, koska sen saattaa mennä palautukseen.  Nyt saa alkaa tunkemana näitä häkkiehin. Kiinareille menee ja tuleville talvikoille ;)



6 kommenttia:

  1. Paljo rahaa meni noihi yhteensä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa paha kysymys. Oisko noi vikikkeet ollu jotaki 30€. Pähkinät n. 20€ ja noi rehut oli jotaki 1-2€ kpl

      Poista
  2. Tuollainen kiipeilytaso oli menny rikki kuljetuksessa kun zooplussalta tilasin. Ei tarttenu lähettää takas vaan sain rahat palautuksena ja pitää tavaran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä muuten mutta tilalle tullu oli nyt vielä rikkinäisempi...

      Poista
  3. Kommentoin vähän myöhässä, mutta tiedätkö että saako mistään oulun eläinkaupasta tuollaisia pitkiä pajusiltoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä näissä aikarajaa ole :) Varmaan Tierran lemmikkipuodilta saa, ja kulkeutuu varmasti usein ouluun.

      Poista