sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Lahden juhlanäyttely

Pitkä oli ajomatka tällä kertaa, mutta jotenkin se meni niin joutuisasti kun puhuttiin mukavia asioita miehen kanssa. mm. koirista. Lahteen päästyämme mentiin syömään ja otimme ruuan kanssa viiniä jolle ilmeisesti olen allerginen nykyään kun sain semmosen kohtauksen, että kiva tuntu, että henki lähtee. Se meni kyllä onneksi puolessa tunnissa ohi. Tästä selvittyäni  kävimme kävelleen tsekkaamassa näyttelypaikan sijainnin. Seuraavaksi huoneeseen vielä tekemään viime silaus hamsuille, ja nukkumaan. Aamulla sitten näyttelyyn. Veimme hamsut paikalleen. Vein viimesen kinkki poikasen ja vaihdin samlat duniin. Sain myös ihanasti muutaman mediumin tason. Kiitos vielä jos kyseinen henkilö lukee tätä! Tässä välissä lähdimme itse käymään Blackbull eläinkaupassa, ja muissa liikkiessä mitä täältä päin suomea ei löydy. Kunnes palasimme takaisin. Tuomarit olivat todella nopeita arvostelemaan ja oltiin noin neljältä valmiita pitkään koti matkaan. Viimeseen asti mietein Jeelin ihania pikku cämpsyjä, jotka olisin halunnut todella paljon, mutta kun näitä on niin hirveästi nyt, ja pari talvikkoakin tulossa, että parempi ehkä oli kun en ottanut, vaikka mietin niitä vieläkin. Samoin erän hamsu jonka kuskasin tänne rex ruoste vn, oli aivan jotain upeaa, se luonne! Olisin senki voinnu ottaa jos olisi tilaa, mutta uusilta nyt vältyttiin onneksi.

Turha reissu ei ollut ollenkaan nimittäin saalista tuli makeasti! Titteliki sieltä napattiin!

Tässä mitä muistan tuloksista:
Rin: PLH1, BIS4 > LJV14
Lenni: PLH 2, turkki KUMA
Ronja: Ulkomuoto KUMa kuviosta
Ja joku vielä sai petti kuman, mutta en muista kuka.

Kasvattini Miia Mansikka oli ES 4! :) Sekä täytyy mainita Maurin EH+ ulkomuodossa! Ja Lennin sijotus oli todella yllätys!
Mukana Arielin valioruusuke
Kotia tullessa piti vielä alkaa keskellä yötä dunia peseen. Ja huomasin, että meidän suihku on ihan liian pieni moiseen touhuun kun monta pesee kerralla ja yrittää samaan tilaan ne kuivuun.

Nyt nokka kohti ensiviikonloppua ja viimeistä näyttelyä ennen kesätaukoa!

Hamsut kohdassa edelleen tulokset Limingasta ja Lahdesta puuttuu, koska haluan niihin varmistuksen ennenkö pistän ylös!

1 kommentti: