sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Talven varalle

Meillä varauduttu talveen, nyt kun vielä suomalaisia tuoreita kaupasta saa. Saa talvellakin herkutella. 

Ensimmäisen satsiin laitoin: parsakaalta, maissia, kesäkurpitsaa ja vähän kukkakaalta. Kukkakaalikun tuntuu olevan tällä hetkellä hieman yäk kaikille. Tämä oli kyllä menestys mössö 8/9 kelpasi kun annoin koe maistiaiset. 


Toisessa satsissa taas on: porkkanaa, parsakaalta, paprikaa, persiliaa. Tätä tuli niin olemattoman vähän, etten voinnu antaa maistiaisia, mutta koirille kelpasi hyvin kupin nuolut. 


Tein myös koe satsin kesäkurpitsaa ja puolukkaa sekin kelpasi 8/9 hamsuista tosi hyvin. Kummassakin tämä yksi jolle ei kelpaa on ollut robo, onkohan ne rantumpia kuin muut?

Hamsulasta myös näppäsin pari uutta kuvaa ja laitoin hamsula osioon.




Meille tulee myös perheen lisäystä, sen puuttuvan lajin osalta, josta kauan haaveiltu. Nimittäin kiinari! Odotukset on kyllä niin kovat, että maltaakko pysyä nahoisaan Lahden näyttelyyn? Kerran elämässäni vain edes koskenut kiinariin.

Lahden näyttelyssä olikin passelit tuomarit lähes jokaiselle hamsulle, että taitaa aika moni lähtiä näytille. Ainakin lemmikkiluokkaan saa lähteä kaikkia paitsi Sätky. Robo uroksilla kun se maha kellertää putsas sitä tai ei. Sätky sitten saa mennä ulkomuotoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti