sunnuntai 8. syyskuuta 2013

PPKJY näyttely, vain yhen kanssa!

Tosiaan ppkjy:n näyttelyyn olin alunperin ilmoittanut kaksi. Arielin ja Deen, mutta taktikoinnin vuoksi Dee sai jäädä kotiin kaikkien muiden hamsujen kanssa. Kääppäreille oli siis epäviralliset siksi jätin ne kotiin. Oli todella helppoa lähteä ensinnäkin hyvin lähelle näyttelyyn. Alle 100km matka, ja vielä vain yhden kanssa. Sekä näyttely alkoi klo. 11. Voisiko olla leppoisampaa. Sai nukkua pitkään ja rauhassa, ja hamsujen boksiin laittoon meni sekuntti kun niitä tosiaan yksi oli.Ja matka oli niin lyhyt, että heti kun lähti olikin jo perillä. Seurana minulla oli Mari. Marilla oli puolestana mukana kolme kääppäriä.
BIS 3, PLH 1, PN


Syyrialaisia taisi olla yhteensä 8 tai 9. Arvostelut alkoivat ja katsastin jokaisen arvosanan. Ariel sai ERI-, joka oli paras siihen mennessä. Olin ihan jeee! Kun arvelin, että vain yksi sijoittuu näin vähästä määrästä. Myös Emman hamsu sai ERI-. Joten saisi jännätä loppuun asti kumpi oli parempi. Palkintojen jaossa sitten selvisi, että Ariel oli ykkönen, vaikka jo luulin Emman Nanan voittavan, mutta ihan mahtavasti näin. Ariel sai näin toisen sijoituksensa, ja taas olisi yksi hamsu yhtä vaille.


2 kommenttia:

  1. En ole muuten koskaan sijoittanut noin nuorta hamsua PLH1 ja näinollen laittanut BIS kehään. Ihan mieletön nuori! Helposti nappaa sen kolmannen sijan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että nappaa :) se on kyllä muskelein ja timmein hamsu ikinä mulla on/ollu. Ja ihanan luontonen kun se vaan löllää :D

      Poista