sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Leevi 1v ja Arekselle uusi koti

Rakas Leevi poikani täytti 17.9. kokonaisen vuoden. Kauhea kun aika mennyt äkkiä. Sain sen viime vuonna syntymäpäivänäni omaksi. Joten ensikuussa se on ollu mulla vuoden.


Sätky myös täytti puolivuotta. Sätky olikin keksinyt viikolla kivan harrastuksen. Tiedä miten se tässä onnistui, mutta dunan yksi sivu oli kokonaan pissattu. Pelkkiä keltasia valumia täynnä. Sen on täytynyt seistä etujaloilla ja pissiä, muuten ei ole mahdollista, että se niin korkealle on saannut.


Cämpsy mummelit täytää enskuun lopussa 2 vuotta! Ja just otin ne. Ainakin siltä tuntuu. Eilen kun siivosin häkkiä, huomasin toisen poskessa pienen haavan. Joten siirsin ne minudunaan, jospa ei tulisi ennempää tappeluita ja vielä näin viimemetreillä. Aikaisemmin eivät ole tapelleet niin, että haavaa tulee. Joskus harvoin ovat mäikänneet nuorempana.

Myös Areksen nyt päädyin myymään jalostusoikeudella, koska löytyi todella hyvä koti läheltä. Noin 10km päästä. Helppo lainata jalostukseen, ja käydä katsomassa halutessaan. Hieman haikea ole kyllä, kun kerkesihän siihen jo kiintyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti