maanantai 28. lokakuuta 2013

Lahden näyttely

Lahden näyttely oli meidän osalta todellinen masennus. Arvosanat oli ihan kamalan huonoja tällä kertaa ja menestystä ei tullut. Ainoastaan Meela sai lemmikki syyrialaisnaaraissa TS:än.

Meela TS
Tyytyväinen silti näyttelyssä sai olla Meelan käytökseen arvosteluissa. Todella upeesti, vaikka vähän villi kotona. Sai käsiteltävyydestä kehua arvostelussa. :) Hieno vaavi.

Ariel sai ulkomuodosta EH, johon olin myös tyytyväinen. Deekin sai lemmikistä EH++, harmiko oli hieman kuiva iho :(

Myös saatiin kesällä kerättyjen arvonimen ruusukkeet.

Benedicta MVA

Ismo VLH ja TVLH (todistus puuttuu vielä)

Ja ihan tyhjin käsin ei lähdetty sillä mukaan tuli aikaisemmin varaamani ihana kiinari vauva, jota on kovasti tähän hamsulaan odotettu. On kyllä hurmaava. Mitenhän tässä vielä käy hurahtaako noihin ihan täysin? Sen näkee sitte. Pikkuisen nimi on Snowqueen, tutummin "Rin". Petsiessä lisää kuvia.


Myös semmoinen asia vielä mitä näyttelyssä huomasin nyt vielä voimakkaammin vaikka sen olen tiennyt kauan. Kun katsoi niitä upeita vn täplä cämpsyjä ne vaan on jotain niin mahtavaa, että ei voi ymmärtää. Kyllä ne on ne mun juttu eniten. Niitähän alunperin mun piti alkaa kasvattaan, mutta jäi sitte niiden sokeritapausten jälkeen kaikki semmoiset haaveet. Sekä moni mitä oli tarjolla oli todella rumapäisiä. Nyt näytti olevan jo osa näyttelyssä parempaan suuntaan mistä pidän. Kuviot ainakin oli niin upeita. Semmoiset meille kyllä vielä tulee. Tästä johtuen peruinkin robo varaukseni. Joten Sätky saa jäädä ainoaksi robokseni, ja viimeseksi? Sen näkee kans joskus. On sitten tilaa muille mitkä kiinnostaa vielä ennemmän.

Ens vuojen SHY näyttelykalenterikin julkaistiin, ja oli todella masentavaa luettavaa täällä vähä pohjoisemmassa asuvalle. Vantaa, Karjaa, Littoinen, Lahti.....SHY nimi pitäs olla Etelä suomen hamsteriyhditys :D

8 kommenttia:

  1. Leevikin sai EH'n lemmikistä, eihän se huono oo? :) Ihana vauva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minä en siihen Eh:hon ollu tyytyväinen :D

      Poista
  2. No, ensi kerralla sitten paremmin! :)

    VastaaPoista
  3. Tuntuu et kaikilla menny vähän niin ja näin, tuomarit tiukalla tuulella? :D Mutta tosiaan ei noi nyt niin huonoja arvosteluita olleet ja on ainakin parannettavaa ens kertaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noi, mut en kaikista ees mainunnu ;) Parhaista vain. Joo ainahan sitä on. Pitää saada jotenkin liikkumaton hamsu laihuttamaan :D

      Poista
  4. Mulle ei tullu MITÄÄN koko näyttelystä. Ja sen näki varmasti naamasta. Lempäälästä tuli lemmikkiluokassa ja ulkomuotoluokassa sijoitukset, jotenku siihe makuun pääsee niin nyt harmitti ja harmittaa vieläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ei kyllä yhtään kiva :( Itekki joskus jäänny sillee, ettei tullu YHTÄÄN mitään. Varmasti harmittaa ja latistaaa näyttelyintoa, mutta jospa sieltä tulisi aas menestystä seuraavissa.

      Itelle kovin pala oli ehdottomasti niin upeessa kunnossa oleva hamsterin kun vain voi olla ja kaikkea. Niin sai MH lemmikistä. Ei voi ymmärtää miten niin tiukalla päällä. Varmasti saa seuraavassa näyttelyssä vähintään EH :)

      Poista