perjantai 1. marraskuuta 2013

Ismo lääkärissä ja poikas ongelmia

Ismon lääkäri

Ismo tosiaan kävi tänään lääkärissä, ja pelkäsin jo aluksi, että joutuu lopettaa, mutta kerrotaampas mistä kaikki alkoi.

Ismolla oli tuossa pari viikkoa sitten hajutauhanen tulehtunut. Oli mukavaa puristella sieltä kivaa mätää ulos paripäivää. Samalla pistin merkille sen valtavan pippelin. Ajattelin, että kun se oli ollut niin täynnä mätää niin pippeli ei kunnolla mahu meneen sisälle. Silti kalu oli vain iso eikä pienentynyt vaikka hajis parani. Niimpä soitin eläinlääkärille, joka ohjasi toiselle eläinlääkärille soittaan, jolla voisi olla kokemusta hamstereista. Niimpä sain ajan tälle päivälle ja mentiin vehettä näyttämään. Otin myös Sulon mukaan esimerkki pippeliksi, että voi verrata. Samaan tulokseen kuin tuomari viimenäyttelyssä pääsi eläinlääkäri, että pippelin vieressä oleva rauhanen oli tulehtunut ja iso. Niimpä sieltäkin lääkäri puristi mätää, ja rauhanen pieneni. Saatiin nyt ohjeeksi putsailla sitä betadinella. Onneksi kaikki päättyi siis näin hienosti! Täytyy vielä mainita, että tässä reissussa oli hauskinta kun eläinlääkäri oli niin ihmeissään kilteistä hamstereista. Ei ollut nähnyt muutakuin huutavia ja purevia. Ja Ismokin antoi lääkärin tehdä vaikka mitä eikä ees evää väräyttänyt. Lopulta lääkäri kutsuin myös toisen lääkärin ihmettelemään niitä. Näin päättyi reissu onnellisesti!

Poikas asiaa

Yksi iso ongelma minulle siis tuli eilen kun sain tietää, että OSJH ja SHY näyttelyt on samanapäivänä! Ei voi olla totta. Tiesin, että molemilla on näyttelyt helmikuussa niin siihen on hyvä tähdätä poikasten teko niin saa helposti uusille omitajilleen kuljetettua kun on menoa sekä etelään, että pohjoiseen.

Niimpä nyt on sitten isoja ongelmia MILLOIN ne poikaset oikein voi tehdä. Kun kaverit kyllä voi viedä niitä Liminkaan jos itse menisin Turkuun, mutta haluiaisin itekkin satakertaa mielummin OSJH näyttelyyn tuolloin, mutta sitte seuraavaan SHY näyttelyyn oli parikuukautta ja viimeksikään poikaset ei sietäny toisiaan paljon yhtään luovutus iän yli. Ja tuskin moni haluaa 2kk yli luovutus iän olevan poikasen. Pahan äärellä ollaan. Tietty jos ois oikein kova hermonen vois odottaa sinne jyväskylän näyttelyyn asti, kun osjh:lla toukokuussa niin olis menoo molempiin suuntiin. Toisaalta Leevi on sitte on aika vanha, että hirvittää itteä. Saako nukuttua yöt rauhassa kun pelkää, että josse kuoleekin nuorena ja jää vauvat saamatta.

Kyselyn tulokset:

LK
  12 (63%)
 
LK satiini
  2 (10%)
 
LK rex
  1 (5%)
 
LK rex satiini
  0 (0%)
PK
  4 (21%)
 
PK satiini
  3 (15%)
 
PK rex
  3 (15%)
 
PK rex satiini
  1 (5%)
 


Lk siis voitti reilusti toisena PK. Tässä oli mahdollisuus valita useampikin vaihtoehto kun äänesti. Lk rex satiini oli ainoa joka ei ääniä sananut yhtään!

2 kommenttia:

  1. Ite menisin poikasten kanssa etelään koska luulis sinne olevan enemmän kysyntää :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin menee :/ mutta jäis pian limingan näyttely väliin :( mut pakko tuossa gg:n jälkeen astuttaa. Ja toivoo että täällä päin menis kaupaks jos ei niin miettii sitte :)

      Poista