sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Limingan pet show ja uus vaavi

Liminkaan lähdetiinkin tutulla porukalla. Itellä oli mukana Dee, Leevi, Meela,Ariel, Sulo, Sätky ja Ismo. Ismo ei osallitunut näyttelyyn, mutta sen hampaan leikattiin. Ismon ylähampaat oli hieman pitkät, ja taakse oli kasvatnut kolmas hammas joka kasvoi kurkkua kohti. Onneks nyt leikattu, ja varmasti helpottaa syömistä. Muuten on pirteä kyllä. Pippelistä tulee edelleen valtavasti mätää varsinkin tänään jokapaikka oli ihan täynnä kun tyhjensin sitä :( Tai itseasiassahan mätä ei tule pippelistä. Vaan pippelin alapuolella on kaksi rauhasta, jotka ei normaalisti edes näy niin niistä se tulee.

Takaisin asiaan. Arvosanat oli hyviä paitsi Leevin ulkomuoto arvosanasta en tykänny. Muuten ihan odotettuja tai jopa parempia. Esim. Sätky sai lemmikki luokosta ERI:n. Palkinto sijoille ylti Sulo PLH 3 Ja Ariel upeasti ja uskomattomasti oli S5!! En ole ennen saannut ulkomuoto sijaa syrkeissä. Oli aika kiva fiilis varsinkin kun niitä poikasia on tulossa niin kiva olla pärjännyt hamsteri joka niitä tekee.

Sulo PLH 3

Ariel S5


Arielin ja Leevin poikaset olen päättänyt tehdä alkupäräisen suunnitelman mukaan, mutta yritän saada ne tänne lähialueelle kaupaksi. Tai pohjoiseen. 3-4 poikasta onkin kyllä jo varattu.

Omia kasvattejakin näin 3 kpl. Ares, Okeanos ja Nemesis. Ihania pikku miehiä! Näillä näkymin kyllä Ares pääsee isukki hommiin vähän vanhempana. Poikasten päistä ei tullut moitetta, joka on kiva juttu. Pyöreet päät niillä olikin :)

Myös hamsulaan tuli uus vaavi, josta ennakkoon en tiennyt mitään. Onneksi kaikki tarvittavat tarvikkeet oli kotona, mutta koko tarina menikin suurinpiirtein näin:

Katsoin Carolan sivuilta upeaa kyyhkis vn vauvaa jonka olisin halunnut, ja mietein pitäisikö varata. Laitoimpa Emmalla sitten FB:ssä viestiä, että huomasikko kuin ihana hamsu. Emma kertoi sen jo varanneensa itselleen. Olin, että höh. Niin nätti vaavi hienolla nauhalla. Tommoinen kyyhkynharmaa kun on niin kaunis ja oon semmosen halunnu.
No näyttelyt alkoi ja kävin katsomassa vaavia myytävät pöydällä. Oli aivan liian ihana. Sitten menin Emman kanssa juttelemaan, että sait ihanan hamsun. Sitten en muista kysyinkö mää ens, että voisinko mää saada sen sijoitukseen tai jotaki, Emma oli ajatellut myös vähän samaa. Joten se on nyt sitten yhteinen. Myös oikeaa nimeä en tiedä vielä, eikä lempinimeä ole keksitty kun pitää ensin tietää oikea nimi niin se on helpompaa.
Nyt sitte mulla onkin kaikki mun lempivärit syrkeistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti