perjantai 6. marraskuuta 2015

Liminka 1.11.2015

Ensimmäisen virallisen tuomaroinnin tein tässä näyttelyssä. Verta roiskui halloweeniin sopivaan tapaan, tosin tuomarista, ei hamsusta, mutta siitäkin selvisin, ja loput sain arvosteltua. Oli aivan todella hyvä taso. EREjä tuli 3, ERI- 9. H+ 2, ja loput oli EH variaatioita. (yksi EVA ja HYL) Jouduin olemana tosi tiukka, että hieman sai hajontaa näihin hamsuihin, mutta silti sijottamiseen tuli monta hienoa eläintä, josta oli vaikeaa valita parhaat. 2 hamsua valmistui VLH;ksi, että muidenkin mielestä olleet upeita lemmikkejä. EP:itä oli kivan paljon niin sai jakaa niitä kivasti hienoista ominaisuuksista. Erityisesti jäi mieleen upeat reisilihakset! Ne oli täyttä muskelia tällä hamsulla. Seuraava tuomarointi onkin alustavasti 2.4. 


Kummosesti meidän porukalla ei mennyt, mutta Tito sai kyllä hieman arvostelun, että kun vielä kasvaa niin toivotaan, että siitä tulee se toivottu ulkomuotoluokka kaveri mulle näyttelyyn. Tosin on hyvin rauhallinen nykyään luonteeltaan, vaikka ei uskoisi sen alun jälkeen, että varmasti lemmikissäkin tulee menestystä. 
Ulkomuodossa:
Tito: PN
Rin: Kuma, kokonaisuus
Lemmikissä:
Rin: PV
Ep:itä


Kasvattini Andariel* sai Sertin ja oli PV ulkomuodossa. Onnea Mari!

Fanni kävi nyt viimeisen kerran ulkomuodossa. Ja eläkkeelle jäi Nelli joka ei enään tähän näyttelyynkään oikein ollut näyttelykunnossa. Rin vielä lähtee Seinäjoelle, jonka jälkeen alkaa hienon uran jälkeen eläke.

Seinäjoelle päätin muutaman hamsun kanssa lähteä, kumminkin seuraavaan näyttelyyn sitten aikaa ja suht lähellä kun on. Samalla voi palauttaa ruusukkeita. Mukaan lähtee: Tito, Fanni, Lili ja Rin.

2 kommenttia:

 1. Onnea ensimmäisestä tuomaroinnista.
  Kivat arvostelut meidän tytöt saivatkin ja pari KUMAA, EP ja Oikku- mummeli paras veteraani ♥

  Pitää munkin nyt kuvailla hamsuista palkintokuvia, kun julkistivat tulokset. Mulla oli kasa herkkupusseja ja ruusukkeita, enkä yhtään tiennyt kuka oli saanut mitäkin, kun en sihteeröinniltä pystynyt kuuntelemaan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Joo kuvaile ihmeessä! Oli kyllä niin kova tasoisia hamsuja, että joka palkinnosta pitää olla ylpee!

   Poista