lauantai 31. lokakuuta 2015

Näyttelyyn valmistautumista ja keksejä!

Tuoreet pilkottu, boksit laitettu jo viikko sitten valmiiksi, muutama lahjoitus palkinto tehtynä, muuta sälää mukana, ja karkkia! Ja mikä tärkeintä halloween näyttelyyn puku! Kaikki olisi valmista kun vain olisi jo näyttely. Mukaan lähtee: Tito, Fanni, Lili, Rin, Nelli. Kaikki on aivan uskomattomassa kunnossa mielestäni. Viimeinki tainnut löytää se viimeinen oljen korsi minkä näytelyvalmistautuminen vaatii. Tiedossahan tuo on ollu, mutta en tiijä miks en oo käyttäny.


Lisäksi tein hamsuille proteiini keksejä. Niihin tuli kissan tonnikala nameja 1-pussi. 1 pussi kylmäkuivattua kananmaksaa, seesaminsiemeniä, kuorittuja auringonkukansiemeniä, kananmunaa, ja vähän jauhoja.


Ensinnä terävä huomio. Uuni lämpenee paremmin kun sen pistää päälle, eikä pelkän valon sinne! :D Ens murskasin nuo kananmaksa namit nuijalla muusiks. Sitten aineet kuppiin, pari munaa perään ja 1 rkl jauhoja sekoitus ja pläts pellille. En tehny mitään kauniita nyt. Lättäsin vain lusikalla. Kämpää haisee herkulliselle kanan maksalle. Lurps!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti