tiistai 10. marraskuuta 2015

R.I.P Nelli

Meille tuli eilen illalla ihan puskista ikävä uutinen, ja kyllä rääyttiin eilen, ja tänään yrittäny hammasta purren olla. Nelli on ollut jo jonkin aikaa kipeä, mutta paikka ei ollut selvillä, ja välissä tuntui jo paremmalle, mutta nyt kipu meni mahemmaksi pienessä ajassa ja paikansin sen mahaan. Heti puri kiltti hamsteri kun mahaan koskee. Maha oli myös pyöreä. Koitin saada pissa näytettä Nellistä eilen niin se sai kolme kohtausta, jotka kuvasin, että voi kasvattajalle näyttää. Nelli on saannut tommoisen kohtauksen kerran ennenkin kynsien leikkuun jälkeen sillon oli varma, että se kuolisi, mutta toipui. Videoista sitten selvisi, että on sydänperäistä, ja paras päästää hamsu kärsimyksistään, ja niin aamulla tapahtui. Suuren suuri persoona on poissa.


Nellihän meille tuli siskonsa kanssa, mutta sisko oli niin pahapäinen, että jatkoi meiltä matkaa, ja Nelli jäi meitä ilahduttamaan. Ja sitä se kyllä teki oli aivan uskomaton persoona. Nelli rakasti herkkuja, eteenkin manteleita. Ja paljon muuta ei se suostunut syömäänkään. Tuoreruokaakin näin sen syövän kokoelämänsäaikana n. 3 kertaa. Ja kokeiltiin myös, että söiskö se kun nälkä tulee, mutta ei. Se oli niin kauan syömättä, että sai sitä herkkuja mitä halusi ja niitä sille sitten annettiin. Varsinkin kun Nellistä tuli mieheni lemppari hamsu, ainoa josta se tykkäs. Ja tunne oli molemmin puoleinen sillä Nelli tykkäsi vain Mikkistä myös. Multa se ei suostunut ottamaan herkkuja, vain miehen piti syöttää sitä. Osasi myös tulla kutsuttaessa ottaan herkkuja.

Nellillä oli myös kohtutulehdus n. 1v ikäsenä, josta se selvisi hienosti lääkkeiden avulla.

Nelli pärjäsi myös näyttelyssä, vaikka koko ikäänsä ei niissä käynnyt vain osan elämästään nyt vanhempana. Nelli sijoittui 4 kertaa PLH sijoille, joten oli FIN VLH.

R.I.P FIN VLH Meartá Metsäntyttö "Nelli" 27.4.2014-10.11.2015 (1v6kk)

Kiitos Eve tästä aivan ihanasta hamsterista!
Tässä video yhdestä kohtauksesta jos haluaa joku nähdä; https://www.youtube.com/watch?v=a3Ha_177n9s&feature=youtu.be

2 kommenttia: