perjantai 5. kesäkuuta 2015

Valoa tunnelin päässä!

Kyllä sieltä löytyi se valon pilkahduskin sitten lopulta! Ja siltä näyttää, että kyllä se kiinari kasvatus jatkuu näillä näkymin! Kohti uusia pettymyksiä vain! Mutta kaikki menee nyt loppu peleissä ilmeisesti hyvin.

Ensinnäkin Fannille tulee aivan ihana laikku uros lainaan viimeistään ens kuussa. Wonderland's Down-To-Earth Dewberry eli Odin. Herralla on yksi lemmikkisijotus ja EH + paras laikukas viimesimmästä ulkomuodosta jossa käynnyt. En voi olla tarpeeksi kiitollinen omistajille, jotka raaskivat lainata tätä ukkoa. Pitää toivoa, että pariskunnalla synkkaa hyvin ja vauvoja tulee :) Käykää kurkkaamassa Odinin ja muiden hamsujen blogia!

Odin! Kuva Iines Neittamo


Toisena ilon aiheena tuli viestiä, että haluaisikko laikku naaraan, joka kantaisi ms valkoista, ja mahdollisuus olisi yrittää valkoista poikasta! No tottakai haluan, vaikka tämä valkoinen uros todennäköisesti voi kadota matkalla salaperäisesti. Heh heh...Tälle tytölle pitäisi vain kyyti vielä saada, joka vaikuttaisi myös onnistuvan. 

Tytti väliaikaisnimellä kulkeva kiinari.Piaan voi nimi jääjä :D Kuva Veera Kurjansuu

Loppupeleissä kävi noiden cämpsyjen kanssa niin, että tytöt olivat negatiivisia, ja pojat positiivisia. Emo Keinu lähti tänään omistajalleen kera kahden tytön, jolle ei toivottavasti sokeria tule. 
Pojat ovat erittäin pahasti jo taudin armoilla juovat älyttömiä määriä. Joten ne lopetetaan tässä ihan lähipäivänä. 
Itselle siis jäi nuo kaksi opal tyttöstä odottamaan miten heille käy. He olivat ne mitä vähiten ajattelin itselle kun opal väri ei oikein innosta yhtään, mutta onneks tytöillä on aivan ihana luonne, joka korvaa kyllä värin. Kunhan pysyvät terveenä. 

Muita ikäviä asioita on Prinssin maha, joka edelleen vain turpoaa ja turpoaa. Joten sekin lähtee samalla kuin cämpsyt. Myös cämpsyjen isän kasvain on tullut kipeämmäksi, joten hänkin lähtee toisille pähkinämaille. Tulee siis kova paikka menettää yhtäaikaa 6 hamsua. Ja kyllä on tuntunut vaikealta. Kokoajan jahkaa mielellään, että ehkä se nyt vielä menis vähän aikaa. Lähinnä tietenkin Prinssin kanssa näin ajattelee, kun ei tiedä mikä sillä on. Onhan sillä lisäksi se diabetes, että joskus se voi olla kumminkin edessä tämä päätös. Enkä halua, että se tuon mahan kanssa kärsii josse on kipeä. Poikasista taas selvästi näkee, että ne voi huonosti. Tämä päättäminen on vain niin vaikeaa ja tuntuu pahalle, ja syyllistää itseään, että tapatit ne. Onneksi hamsteri ei tiedä seuraavasta päivästä, itse vain jää kärsimään. 

Huono kännykkä kuva tytöistä





2 kommenttia:

  1. Ihana, että saat Odinia lainaksi <3 Jatkuu sekin suku :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mahtava juttu <3 Tulee varmasti kivoja poikasia!

      Poista