maanantai 18. toukokuuta 2015

Ariel 2v ja Freya uuteen kotiin


FIN TVLH LVV14 Caribou Island Angelina "Ariel" 2v! On mummo todella hyvässä kunnossa, että en ihmettelisi vaikka eläisi vielä pitkään. Tai menee suorilta jaloilta, on semmoinenkin nähty aikaisemminkin. Ariel on edelleen se todella ihana kulta mussussa, jolle saa tehdä mitä vain. Hän vain on!

Sitten toinen juttu. Koira treeneissä sanoin treenikaverille, että mulla olisi hamsu joka on hieman outo, ja en tule oikein toimeen, että haluaisitko? Olin sillee puolitosissani. Seuraavana päivänä tulee viestiä, että terraa on ostamassa. No ei se mitään. Tähän ihmiseen voin luottaa, että Freya pääsi tosi hyvään kotiin, iso terra 163cm, ja ei tarvitse tehdä poikasia :)

Freyahan oli viimeinen jalostusikäinen naaras syrkkini, joten tähän nyt hyvä lopettaa syrkkikasvatus, jota olen suunnitellut. Tarkoitus panostaa kiinareihin ja mahdollisesti cämpsyihin. Tällä alueella kumminkin on syrkkikasvattajia, jolle voin ohjata syrkkipoikasta etsiviä.  Itselleni jäi vielä 2 mummu ja 2 pappa syrkkiä. Ja lemmikkinä tulen muutamaa pitämään.

Freyan viimenenpäivä täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti