lauantai 1. marraskuuta 2014

Mitäs tänne?

Muutamia pikkujuttuja jäännyt postittamatta, josta vois kertoa nyt.

Ensinnä hieman ikävempi juttu. Sillä Rin loukkasi yksipäivä. Normaalisti irti ollessaan ne ruukaa kiivetä tuolta tähän tietokonepöydälle kun olen tässä. Ja sitten nostan ne lattialle takas. No Rin teki näin niinkö aika ennenki, mutta saikin yhtäkkiä kauhean sätkyn ja juoksi suoraan lattialle pöydältä. Piaan se tuli nilkuttaen mun luo. Eläinlääkäri ei vastannut, mutta onneski sain Eveltä hoito-ohjeet. Seuraavana päivänä Rin sillä jo kävelikin normaalisti, eli vain säikähyksellä selvittiin. Paripäivää se sai aspiriinia ja on vieläkin varmuuden vuoksi kuljetusboksissa asumassa, että saa jalka nyt lepoa. Joutuu kyllä nyt tukkia tuo niiden lempi reitti tuolla dunahyllyssä, ettei voi käydä näin enään. Vaikka niin tykkäävät sinne kiivetä. Onneks vain säikähdyksellä selvittiin tästä!

Sitten meillä viimein loppui mun hamstrattu kokoelma Hunter purua, ja tuli Hirnu nyt käyttöön ekaa kertaa. Olen tyytyväinen ainakin vielä. On hieman kovempaa kuin Hunter, mutta kivan iso lastuista ja tuoksuu hyvälle. Ja hintakaan ei kallis ja helppo saada. Tästä myöhemmin raportoin, jos en tykkääkään, mutta vielä ei ole valittamista.




Ronja kotiutui hienosti terraarioon. Ainoastaan yksipäivä oli vähän ressaava. Meelalla meni kauemmin tottua dunaan. Ja kerkesikin syödä melkoisia aukkoja dunaan, ennen paikkausta. Onneksi sentään pysyi sielä. Nyt alkanut vasta rauhottua. Nuo Robon dunat kyllä niin huonoja syrkeille kun siihen saa purtua niin helpolla kun juomapullon aukot tuossa alaosassa.

Ja loppu kevennykseksi ihania kiinari kuvia <3 On kiinarit vaan niin parhaita!

Prinssi

Lili

Rin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti