sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Grand Gala + OSJH VV tulokset

Mistähän sitä aloittaisi kertomaan. Oli niin melkoinen päivä, mutta jätän pahimmat nyt kertomatta, ja kestitytään hyviin asioihin,jotka liittyy hamsuihin.

Ensinnäki tapasin näyttelypaikalla 3 kivaa uutta hamsteri ihmistä, jolle annoin tämän bloginkin osoitteen. Toivottavasti lukevat :)

Hamsut ei ollut nyt kovin hyvässä iskussa. Arvosanoja tuli lähes kaikkia HYL-ERI, Ariel oli ainoa ERIn saannut. (HUOM. korjattu jäleen päin Mauri >areiliksi)

Tulokset:

Prinssi ULM TS

Ariel PLH 4

Mauri: S3+ Sert. Lemmikissa: TS
Myöskin sain nyt viimein nuo valioplakaatit. Postin kautta kun niitä en ole saannut, vaikka kuinka yrittänyt.

FIN VLH Tathamet

FIN TVLH Caribou Island Angelina
Myöskin kasvateistani pärjäsi Maurin veli ja sisko oli ES2 ja ES3. Sekä Kiinari kasvatti oli paras laikku. SHY VV ulkomuoto tuloksissa oli kolme kasvattiani ES-Syrkeissä. Eli juuri nämä Maurin punasilmäiset sisarukset.

Eläkkeelle nyt jääkin ennemmän porukkaa kun aluksi suunnittelin. Että kovin montaa ei enään ole mukaan. Ariel, Sulo, Lenni, Meela. Jää nyt eläkkeelle. Ariel ja Sulo täysin, ja noita kahta seurailen, mutta todennäköisesti näin. Meelallako tuomari huomasi pään olevan hieman vinossa, ja arveli tätä hermoperäiseksi, koska tulehukseen ei ole viitteitä, koska se kävelee suoraan. Sitä nyt seurailen miten se edistyy, ja pitää tehdä sitten päätöstä.


Myös OSJH:n vuoden voittaja tulokset tulivat ja sieläkin tuli menestystä kahdelle kiinarilleni:

Kääpiöhamsterit:
1. Tathamet, om. Asta Rekilä, 55p
2. FIN VLH LJV-14 Snowqueen, om. Asta Rekilä, 40p

Eikä siinä vielä kaikki hamsulaan tuli kaksi uutta tulokasta! Geishas Blue Star ja Geishas Blue Brit. Eli Cämpsy poikia! :) Mies nimesi: Horror ja Terror. Piti antaa pahat nimet, että elävät pitkään terveinä! Taikauskoa. Kun ekoilla cämsyillä oli rumat lempinimet niin kyllä eli kauan ja hyvinä. Toisilla taas oli nätit niin kuolivat sokeriin. En mää nyt oikeesti usko tähän, mutta mennään näin.


Terror

Horror



5 kommenttia:

  1. Voi että! Ihania kuvia, en muuten tiennyt tuosta nimiuskomuksesta, pitänee pitää mielessä. Nykyistä hamsteria kutsutaan toisinaan Rääbelssöniksi, ehkä se on riittävän ruma pitämään tuon kiukkumummelin pitkään hengissä. :D

    Tosiaan, terveisiä näyttelyssä haahuilleelta korkkariblondilta, jolla oli se tomera talvikkorouva. Pistänkin tämän blogin nyt muistiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kun kävit blogissa! Ja mukavaa kun laitat myöhemmäksikin käyttöön.

      Poista
  2. Myöhäiset onnittelut ja voimia Meelalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä vieläkin seuraillaan kun sillä noita juttuja :(

      Poista