lauantai 15. marraskuuta 2014

Hamsulan siivousta

Tarvittavat välineet. Mäntysuopaliuosta, hankaussieni, ja luutu huuhteluun. 

Viimeinkin löytyi aikaa hamsulan perusteellisempaan siivoukseen. Kaikki tavarat ulos ja ei muutako akka lattialle, ja hinkkaahan! Sehän on totuun, että kyllä sitä pissaa hamsustakin tulee kun ne juoksee. Ei toki paljon, että mää oon ruukannu jynssätä näin vain pari kertaa vuodessa. Muuten sitte mopilla tietty kun muukin talo, mut ei taho nuo kuset lähtiä nurkista sillä. Joten nyt suoritettu tyylikkäästi lattialla makoilu, konttaus, mönkiminen ja lattiat on puhtaat! :)


Tältä nurkat näyttää

Mut ei kauaa!
Vantaalle GG:hen ilmotin kans melkosen lössin porukkaa. Ulkomuotoon: Ariel, Mauri, Rin, Lili, Prinssi, Sulo. Ja Lemmikkiin: Ariel, Mauri, Meela, Rin, Prinssi, Lenni, Sulo ja Ronja. Nelli ja Leevi jää siis kotia. Ja varmaa ei ole pystyykö Meela lähtiä. Mennyt ilmottautumisen jälkeen hieman huonoksi. Ainakin hampaat paljastui pitkiksi, joten ne leikattiin tänään. Pidetään peukkuja, että nyt on sillä parempi olla. Kiitos Evelle taas avusta! :) 



 Myös GG:stä pitäisi tulla mulle uusia tulokkaita. Hyi mua! Ei pitäny ottaa mitään, muttako liian täydellinen tilaisuus. Cämpsyjä pitkästä aikaa! Niille sisustin eilen dunan. Nuo mini dunat vain niin kurjia kun sinne ei mahu mitään. Joudun nyt mini dunaan ne laittamaan, kun haluan silläkin varmistaa, ettei tulisi tappeluja kun ei ole liikaa reviiriä, vaikka muuten en näin pieniä käytä.


Ja pari kuvaa kun yritin kuvata hamsuista mukavaa syksy kuvaa kera pihlajan marjojen.

Prinssi

Ronja, pistää lavasteet poskeen
Leevi pappasta myös loppuun kuva. On pappa jo kovin kaljuuntunu, ja hilseilevä, mutta pirteä. Parinpäivän päästä täyttää 2v 2kk. Turkkiakan saa leikata pepusta sitte taas joka viikko kun kasvaa sieltä niin iloisesti vielä.


1 kommentti: