sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Haluan syöttää väripalleroita!

Hyvistä siemenseoksista varmaan on puhuttu jo paljonkin, mutta jos haluaa syöttää hamsterilleen, tai mille tahansa lemmikille iloisenvärisiä asioita, niin niitä saa myös terveellisesti! Nimittäin tänään ensimmäinen mössö valmistui oman maan rehuista. Olisin vielä punaista halunnut joukkoon, mutta paprika ei ollut ihan kypsä.

Omasta maasta kesäkurpitsa, persiljaa ja basilika

Valmis mössö, tässä lisäksi vielä kurkkua. Joka on naapurista, että lähituotantoa sekin.  Tämän teko haisi aivan käsittättömän pahalle, mutta toivotaan, että hamsuille kelpaa. 
Näin helpolla, voit antaa hamsullesi värillisiä asioita turvallisemmin.

Tuoreruokintaan liittyen kannattaa lukaista tämä artikkeli: http://wonderlandshamstery.blogspot.fi/2014/07/liika-tuoreruokinta.html

Meidän kasvimaahan sai aluksi kovan kolauksen pakkasen takia. Avomaakurkku kuoli heti, ja kirsikka tomaatti perässä. Tosin se alkoi kasvaa uudelleen, mutta aika kituen, ja muutama hassu kukka ollut, ei taideta niitä saada nyt. Kesäkurpitsa innostu heti todenteolla tästä kuumasta! Ja joku vieläpä väitti netissä, että ne kasvaa parhaiten 18 asteessa! Höpö höpö, kyllä meillä se kitu niin kylmällä kauan, mutta ootappas kun nyt on nämä trooppiset ilmat niin kyllä kasvu rähäti, ja niitä on tulossa paljon! Onneksi, onhan se hamsujen herkkua kurkun lisäksi. Samoin persilija on ihan mahoton kasvamaan. Sitä veinkin jo kaverinkin hamsuille maistiasiksi.

Koko "kasvimaa"

Keltasia paprikoita

Punaisia paprikoita

Kesäkurpitsaa

Jotten nyt vallan jäisi nämä kuvat joka kerta pelkiksi ruuiksi, niin pistetään pari hamsu kuvaa, jotka otin muutama päivä sitten, niissäkin tosin ruokaa!

Prinssi ja mansikka

Ariel ja mansikka

Isä ja poika vai poika ja isä? Aika samannäkösiä herroja :D

4 kommenttia:

  1. Ihana toi kasvimaa! Mäkin haluun! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollu yllättävän kivaa. Varsinki ko nyt sai kerätä mössö ainekset sieltä! :) Ens vuonna haluun ennemmän kaikkea :D

      Poista
  2. Ihanat isä ja poika! Ja prinssi ja Ariel <3

    VastaaPoista