lauantai 19. heinäkuuta 2014

Ja taas niitä pähkinöitä....

Eli pähkinä shoppailulla oltiin taas, mutta mikä onni oli vielä, että kaikki irto tuotteen oli -15% punnitse ja säästässä! Tämmöseen hamsulaan kun niitä menee hirveästi ja matkaa niitä hakemana tulee kumminkni 100km, että kantsii ottaa kerralla kunnon pussillinen. Sekä ostin Tokmannista ihanan pinkin uuden jyväsäilytysrasian. Tarkoitus on ollut ostaakkin isompi kun tuo litranen on heti loppu tämän lauman kanssa. Nyt ainaki piisaa! Jyväsekoituksessahan mulla on Rapunzel hamstermix, Rapunzel herkku mix, Bunny syrkki ja kääppäriä ja Muckin hamster menua. Kolmea ekaa saa candycanesta, ja viimeistä Oulun Lilzoosta. Ruokaa yleensä pistän kerran viikossa sen verran, että se riittää. Jotku hamsut syövät kupin tyhjäksi siihen mennessä kun lisään. Osa ei todellakaan, niille sitten ei tarvitsekkaan lisää laittaa. Esim. Lili ei syö mitään muutako yhtä ainuaa hyvin pientä siementä, jota Mauri vihaa ja jättää ne kuppiin, Niin yleensä Maurin jämät päätyy Lilille, kun se tykkää.


Näissä kätevä säilyttää kauniisti kaikkea. Alimmassa siis perussiemenseos, seuraavassa pähkinöitä, sitten wc-hiekka ja ylimmässä uutuutena herkkuseos. Enään en ihan jotka purkista anna erikseen vain tein rasiaan kätevää seosta.


Herkkuseoksessa on luomu hampunsiemeniä, seesaminsiemeniä, hernelastuja ja yhtä Bunnyn herkku-seosta. Jauhomatoja en tähän laittanu erikseen lisää, ne annan vielä erillisestä purkista. Tätähän laitan kerran viikossa, kuten tähänkin mennessä.


Ja sitten tietenkin ite niitä pähkinöitä! Punnitse ja säästästä. Luksus pähkinä sekoitus. Tossa on vähän kaikenlaista. Tätäkin hamsut saa kerranviikossa. Yleensä napsin jokaiselle yhden jokasorttia ja niitä mitä eniten niin saa 2.

Ja ruuat pakastan aina ennen käyttöä, ja loput jotka ei oo rasioissa niin säilytän pakkasessa.

2 kommenttia:

  1. Oii! Paljon maksoit noista? Ja mist äostit? Ostitko eläinkaupasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin punnitse ja säästä kaupasta. Pähkinät ja hampun siemenet oli muistaakseni 19,90 loppu summa :) oli -10% alennus.

      Poista