lauantai 2. elokuuta 2014

Jurvan pet show

Aamulla 5 oli herätys ja lähtö Jurvan pet showhun. Mukaan lähti heti 11 hamsua ja Mari ja hänen hamsunsa. Päivä oli aivan hirveän tukalan kuuma, ja näyttelypaikan sisällä ei ollu happea kyllä lainkaan, mutta ei se mitään. Menestys ei ollut ihan odotetun tasoista, mutta kyllähän sitä silti palkintoja tuli!

Ensin kerron muutaman arvostelusta. Lili reppana ressasi ihan valtavasti ja juoksi vain ympäri boksia. En oo ennen tommosta nähnyt. En saannut sitä ite käteen ja eipä paljon tuomarikaan. Oli kyllä kurja. :( Sitte tytöt Nelli ja Tuuli kummanki piti huutaa, mutta eivät onneksi purreet tuomaria. Että kyllä nyt oli melkosta sakia mulla. Muut osas käyttäytyä hyvin sentään. Arvosanat oli vain EH:ta lähes kaikilla. Poikkeuksena Prinssi joka sai ERIN! Kääppäreissä vain kolme eriä jaettiin, ja kolme sijoittui. Näistä ykköseksi valkkautui lopulta Prinssi! Ihanaa oma kasvatti ykkösenä <3 Bis kehään emme silti jäänny, koska koira oli huonossa kunnossa niin halusi äkkiä kotiin.  Joten Prinssi oli Bis viimeinen.


Tulokset siis:
Prinssi: PLH 1
Sulo: PV
Ronja: TS
Tuuli: KUMA
Nelli: KUMA
Rin: KUMA
Mauri: KUMA


4 kommenttia:

  1. Aika epäkohteliasta tulla kertoilemaan tuloksia ominaan, kun ne eivät sitä ole. Lemmikkiluokassa vain omistajan työllä on ollut väliä, mutta kasvattajat tuppaavat silti omimaan näitäkin palkintoja. Taisit sinäkin saada kerrankin nenällesi kun ei niitä palkintoja taas ropissutkaan, silti et edes maininnut tai kiittänyt postauksessasi Prinssin omistajaa mikä vahvistaa edellä mainittua hyvinkin. Toivon todella sydämestäni, että opit epäitsekkäämmäksi. Sinun iässäsi se olisi pitänyt jo oppia aikoja sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä anonyymi nolasit itsesi. Lukemaan kannattaa oppia. Prinssohän on minun hamsuni ja olen onnellinen sijoituksesta. Tommoinen kateus joka sinusta houkuu ei kannata. Opi hoitamaan eläimiäsi oikein niin sinäkin voit pärjätä. :)

      Poista
  2. Hienoja palkintoja! :)

    VastaaPoista