perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hamsuja piisaa! Tulevaisuuden suunnitelmia.

Kesä alkoi ja hamstereita tähän hamsulaan on kyllä kerääntynyt yllinkyllin. Tällä hetkellä niitä löytyy 12, mutta  2 uutta tulee ensiviikolla. Kaksi ihanaa talvikko neitiä.

Kuva - Eve Immonen

Kuva - Eve Immonen
Sen jälkeen hamsulaan ei tänä vuonna ole tarkoitus tulla enään yhtään uutta hamsua. Tässä ihan mukavasti näyttelytettävää vähäks aikaa. Ilmeisesti Liliä en astuta ollenkaan. Prinssi tai niiden veli saa tehdä sitten poikueen myöhemmin ja hommaan naaraan jostaki. Meelan tosiaan jätin astuttamatta, ja sitten on vielä Ronja. Sitä olen miettinyt, että GG:stä lainasi jonkun uroksen kyyhkiksen, ky-hu, mu-ken. No katsoo sitten lähempänä miten näitä hamsuja piisaa teetänkö poikaset. Myös Mauri saa tehdä joskus hamassa tulevaisuudessa poikueen, mutta alustavasti jonkun muun luona kuin täällä.

Tulevaisuudessa haaveilen, että saisin joskus seuraavanlaiset syrkit, mutta nyt ei ole mitään kiirettä. Ruoste satiini, hopeanharmaa (semmonen nallenaamanen), sininen. Ja tietenkin kilppareita ja valkosia aina pitäs olla, mutta nuo ois tuommoisia poikkeuksellisen värisiä jota ois kiva omistaa.

Rinin ja Lilin erotus

Eilen myös ikävästi joutui erottaa Rin ja Lili omiin asumuksiin. Viimein alkoi emo vieroittaa viimeistä vauvaansa, jota tähän asti hoitanut taukoamatta. Onhan Lili nyt 2kk 1vk, että ehkä oli aika muuttaa jo pois äitin helmasta. Hieno emo oli kyllä Rin, kun niin hyvää huolta piti vauvoistaan. Ja viimeisestä näin pitkään.

Kannattaisiko mun tehä kysymys/vastaus postaus? Toivepostauksiin kun ei näy olevan kiinnostusta.

2 kommenttia:

  1. Joo kysymyspostaus! Mulla ainakin on aina kysyttävää ;)

    VastaaPoista
  2. Kysymyspostaus :3 Toivepostauksena sinun hamsujen ruokinta; miten toteutat, mitä pidät tärkeänä onnistuneessa hamsterin ruokinnassa? Onhan sinulla sentään useampi lemmikkivalio ;) ei ne ilman ruokinnan pientä suunnittelua ole putkahdelleet :D

    VastaaPoista