lauantai 13. heinäkuuta 2013

Siivotaan

Minun hieno siivous rutiini meni sitten eilen rikki. Oon niin kauan ko muistan siivonnut hamsut aina perjantaina, mut meni lauantaihin nyt minusta johtumattomista syistä. Suunnitelmissa oli pestä kaikki häkit, mutta pienen järkeiylyn jälkeen häkkien pesu määrä tippui kolmeen, jokka eniten sitä kaipaa, muut siivoan normaalisti. Deen häkin pesen sitten kun poikaset on maailmalla.
Pahin hajun aiheuttaja, on ehdottomasti Sulo. Pieni sika pissaa mihin sattuu, eikä muka oo vessasta kuulukkaan, ja uroksetko vielä niin tuppaa haisemaan. No ihana se silti on, vois olla vaan siistimpi. Sulosta voisi vielä sen verran, että raasu on todella pienikokoinen ja laiha, toivottavasti tuosta vielä kasvaa vähän.
Toisaalta äitin oma kulta mussukka Leevi (ei mulla oo suosikki lapsia...) on lihonnu!! Ja turkki on hienon paksu, ei pitkä, mutta tuuhea. Painoa oli hurjat 138g <3




Poikasista voisi sen verran lisätä, että eilen niitä oli 11 kun laskin, ja ainaki yks suke ja 5 suklaata. Toisillako oli tumma naama, ja yks oli ihan pinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti