tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ja taas kasvaa

12 vrk

13 vrk

14 vrk Tytöt

14 vrk Pojat
Huom! Lisää kuvia petsiessä! Poikueet välilehdessä linkki petsieen.

Kyllä ne kasvaa ja syö valtavasti! Vaaleiden värit vielä vähän epäselviä, että en viitsi veikata mitään ihan varmaa niistä. Silmätkin alkoivat eilen aueta, joten eiköhän nekin kerro jo vähän väreistä.

Sitten välillä voisi kirjoitella muistakin hamstereista. Sulo pikkuinen pirpana on todella pieni. Kyselin kasvattajalta hieman sen koosta. Sulon vanhemat ovat n. 70gramman paikkeilla, ettei ainakaan pitäisi olla pienet geenit. Myös yhen sisaruksen omistaja sanoi, että myös hänen on pieni. Joten tuskin tarvitsee huolestua. Ranttuhan se on hyvä jos mikään katoaa kupista. 
Roboni Sätky taas lähti viime viikolla lomailemaan ystäväni Marin luokse. Tai loma, ja loma tarkoitus on oppia olemaan nätisti kädessä. Sätky kun oli niin hirveä sinko ja itellä nyt kiireitä poikasten kanssa ja muutenki niin kysäisin Marilta, jos hän voisi ottaa Sätkyn hoitoon. Hänellä kun on ennemmän robo kokemusta. Sätky on viihtynyt kuulemma hyvin ja on vähä rauhoittunutkin kädellä ollessaan. Hienoa! Katsotaan millon tuon vauvelin haen takaisin kotia. Mut kyllähän mulla riittää käsiteltävää 19 muussa hamsussa :D

2 kommenttia:

  1. saaako sun blogiin liittyä lukijaks baik eii oo hamsuu sult tai ei oo mitenkää yhteydes suhun???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa liittyä! Kaikki hamsuista kiinnostuneet on tervetulleita lukemaan! :)

      Poista