lauantai 25. toukokuuta 2013

Nivalan pet show ja sen sellaista

Nivalaanpas oli tällä kertaa matka kevään viimeiseen näyttelyyn. Sielätäkin tuli mukavasti kotia tuomista :)

Olin myös laiska ja en jaksanu ottaa erikseen palkinto kuvia joka eläimestä, joten otin yhden yhteis kuvan ja poseraamana pääsi Leevi mussukka <3 Pinkki on Ismon kuma, keltainen Deen kolmas sija, vihreä Leevin neljäs sija, ja punainen Benedictan ep.  Leevi ja Dee sai molemmat ERI-. Oli ihan mahtavaa, ja sitten vielä Deekin sijoittu! Oli niin hienoa. Nyt kehtaa paremmin myydä poikasiakin eteenpäin, kun luonne kohdallaan. Ismolle ja Benedictalle olisintoivonut sitä viimeistä sijoitusta, että olisi saannut valioitumisen vielä kun ovat kunnossa. Ismo nyt ehkä vielä kerkeää syksyn näyttelyihin.

Ihan niinkö Dee tietäs, että sille tuotiin mies, sillä on ankara kiima ja pitäs päästä miehiin karkaamaan.


Nyt mää lähen morjens
Saakelin katto



Vuoden voittaja plakaatitkin on nyt taulutettu, vieläkö sais seinään kun tietäs mihin kohi pistää.

Tuli ostettua käytettynä 2 L-koon boksia, 1 M-koon boksi. Yritän nyt siirtyä pienempiin laatikoihin näyttelyreissulla niin ei vie yhtä ikea kassia 2-3 boksia :D Myös 2 tasoa mini dunana ja normi dunaan, ja puinen silta. 

Niin tosiaan Alphe tuli Eveltä nyt mulle kesäksi hommiin. Poikaoli kovin ihmeissään uudesta kämpästä. Pienen haistelun jälkeen päätti se aloittaa tehokkaan urheilu kuurin juoksupyörässä. Sitä jonku aikaa vingutettuaan, tuli uni. Aina vähän väliä pitää käydä pyörittään. 
Miks mut tähän pistettiin?


Keiju kattoo, että saisko ton?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti