tiistai 14. toukokuuta 2013

Pinan näytsi ja juhlis

Lauantaina aamuna aikaisin lähdimme matkaan kohti lempäälän pet showta. Olin ilmottanut sinne Deen, Leevin, Ismon ja Benedictan! Heitimme hamsut näyttelypaikalle jossa olimme tunti etukäteen, ja lähdimme ikeaan. Tarkoitus oli ostaa hamsulana hyllyt. Kaikki ei silti mennyt odotetulla tavalla. Haimme ensin muutaman 130 litran samlan ja suunnitimme hakeman hylljä. Menin myyjälle juttulemaan, ja hän katsoi koneelta, että niitä on, mutta luultavasti vain 2 hyllyyn riittävät materiaalit. 3 kun olin suunnitellut ostavani. No ei se mitään 2 on ihan hyvä, saahan siihen nämä nykyiset eläimet ainakin. No mennimme hakemaan paloja niin eiköhän ne ollut loppu. Ei, että otti päästä! Jäin sitten ilman hyllyjä ja hamsut asuu nyt "lattialla" samlojen päällä on dunat. Ne kun on vielä tyhjillään. No palattiin näyttelyyn, jossa ei vielä ollut paljon edes mennyt joten kerkesi hyvin seurata omien arvostelujakin.
TS ja Kuma. Tykkään niin molemmista noista ruusukkeista!

Palkintoja tuli mukavasti. Benedicta oli upeasti PLH 2 ja paras veteraani. Ismo oli tuomarinsuosikki, Dee sai kuman ja Leevi EP.

Deen eka ruusuke! Kuma
Näyttelyn jälkeen suunnattiinkin Hyvinkälle hotelliin, jossa tuli suoritettua eka purujen vaito hotellissa. Seuraavana päivänä matkasimme Juhlikseen. Juhlis meni meillä huonosti, ja menestystä ei oikein tullut 2 kumaa tuli. Leeville ja Ismolle.
PLH 2, paras veteraani

Myös hamsulaan muutti uusi asukas! Pitkästä aikaa kääppäri. Cheersbigeras Gary, jolle ei ole lempi nimeä keksitty vieläkään vaikka kuin ollaan yritetty. Toivottavasti hänestä tulee isona yhtä ihana lölly kun Ismosta.

Uus vaavi

Möys näyttelyssä jaattiin VV12 palkinnot, ja sain tuon TVLH ruusukkeen vihdoinkin. On kyllä hieno!



Voittajat ja palkinnot!

Niin ja sain kuulla, että ainkin joku lukee blogiani <3 Yritän päivittää nyt useammin :)

1 kommentti:

  1. Itse olin ensimmäistä kertaa näyttelyssä tuola juhliksessa ja oli hauska kun palkintojen jaossa bongasi ihmisiä, että "Hei, toi lukee mun blogia!" :D

    Täältä löytyy kyllä yksi lukija! :)

    VastaaPoista