lauantai 1. kesäkuuta 2013

Onni Onnellinen?

Nyt meillekkin tuli sitten robo. Poikakaveri semmoista on kauan jo halunnutkin, mutta nyt sitten kun oli valkoinen, niin eihän sitä malttanut millään. On kyllä todella söpö ilmestys, mutta villi. Katotaan jos sen saisi kesytettyä. Se myytiin uroksena, mutta mää oon sitä mieltä, että on naaras, mutta ei kyllä mitään hajua kumpi hän on. Jos on naaras niin saattaahan olla jo paksunakin, kun urosten kanssa oli ollut aikaisemmin. Oli kuulemma muutamia päiviä sitten erotettu urokset toisistaan koska tappelivat siksi hän on nyt ainakin toistaiseksi yksin. Jospa se sukupuoli joskus selviää niin katotaan sitte tarviiko kaveria. Naaraalle vois kaveria miettiäkkin. Tällä hetkellä ei Onni vielä asu hamsulassa vaan on karanteerissa ainakin pari viikkoa ihan varmuuden vuoksi.

Jos hän on uros niin nimeksi taitaa tulla Onni Onnellinen, eli karvis elokuvasta se pahis. Siksi, koska tuurista hänet ostettu niin Onni tuli mieleen, ja sitten kun mietein toista nimeä ja kumminkin toinen niin villi, niin miksei voisi olla Onni Onnellinen.
















Hamsulassa ollu niinkuin koko talossa ihan tuhottoman kuuma. +26, hamsut on kärsiny. Kylmäkallet olleet käytössä kyllä ahkeraan.  Blanca on tykänny uudesta tasosta jäähdytys paikkana.


Sekä Deen astutus taitaa tapahtuakkin juhannusviikolla, että poikaset ois sopivan ikäisiä sitten, elokuun näyttelyihin myyntiin :) Sekä on ennemmän pelivaraa jos ei heti tärppää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti