keskiviikko 31. elokuuta 2016

R.I.P Senni
R.I.P FIN VLH Golgilock`s mulla svengaa taas* "Senni"(26.8.2016)

Jospa nyt pystyn tästä kirjoittaa. Päätös on ollut kyllä vaikeimpia ikinä hamsujen kanssa, mutta eiköhän näin ollut parasta sinulle!

Vaikka Sennin kanssa meillä oli myös vaikeita aikoja ettei tultu toimeen kun se mua puri, mutta sekin kausi meni onneksi ohi. Senni oli muutenkin todellinen persoona joka jää mieleen. Ei mikään perus kinkki joka juoksee pakoon kun ihmisen näki. Vaan Senni kulki aina keskari pystyssä ja teki mitä halus ja ei pelännyt mitään.


Sennin lempiruokaa tuntu olevan tuomarit. Niitä kelpasi maistella useamman kerran. Jos tuomari vähäkään oli epävarma niin varmasti haukattiin kunnon pala :D mutta osasi se kauniisti olla sitten kun sitä huvitti. Kuten lemmikkivalion tittelistä voi huomata. Myös ennemmän Senniä kiinnosti ulkomuoto sielä se paremmin käyttäytyi, peteissä sitten sai olla paha. Ulkomuodollisesti Senni pärjäsi myös oikein hienosti! Paras saavutus oli näyttelyssä jossa oli paljon kiinareita sijoittuen S2 + Sert! (vielä tiukalta tuomarilta) Nätti se kyllä olikin :)

Sinua ja suurta egoasi kaivaten!

1 kommentti: