sunnuntai 21. elokuuta 2016

Jeti tulee taloon!


Ihan minimaalisen pieni mies Goldilocks`s Mystic:kin hain oululaisten reitin varrelta matkalta takaisin näyttelystä. Itsehän en ollut Jyväskylässä kun tuomarina oli ensin ulkomuodossa Veera, mutta häneltä meillä on jo 2 sertiä, joten jäämme odottamaan seuraavaa näyttelyä, joka onkin Ylivieskassa. Sielä sitten jännätään. Myös tämä pikku Jeti pääsee muka jo osallistumaan niin tottakai se menee ainakin ulkomuotoon. Vielä pikkuinen on kovin villi, ja kesytys alkaa tänään kunnolla kun saannut tutustua kotiinsa.

Unohtaako sitä kuin pieniä nuo ovat pienenä vai tuntuuko se vain nyt kun vauvaa ei pitkään aikaan ole ollut.

Titon kanssa yritin näitä yhteen. Kuvauksissa ja sylissä asiat meni hyvin. Haistelivat vähän ensin sitten pikkunen meni Titon perässä vain. Dunan laitoin kaikki puhtaat materiaalit ja virikkeet, mutta sielä hetken oltuaan alkoi Tito omia dunaa itselleen ja näykkäisi vauvaa mahasta. Joten piti laittaa ne omiinsa. Kiva kumminkin jos kuvaustilanteissa edes tulisivat toimeen, koska näistä aikuisista ei oikein kukaan nyt tule toimeen yhteis kuvia varten.

Kiinari urokset siis tulevat joskus keskeään toimeen! En suosittele kokemattoman kokeilemaan missään nimessä jolla ei ole paljon kokemusta asiasta! (kasvattaja) Kiinareideni kasvattajalla on muutama uros viihtynyt hyvin samassa. Ulkomailla uroksia pidetään kuulemma usein samassa. Itselle tämä on toinen yhditysyritys ja ei ole toiminut kumpikaan.


3 kommenttia:

  1. Apua kuin söötti Jeti on <3 En tiennyt, että kiinareita on valkoisena! En kyllä ole vuosiin käppäreitä seuraillut.. Eihän mulle ikinä enään pitänyt tulla käppäreitä :'D

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä supersuloinen <3 Tosi nätti valkoisenakin! :)

    VastaaPoista