perjantai 11. maaliskuuta 2016

Sairastelua ja kuvia

Anteeksi pitkä blogi hiljaisuus, mutta toivon, että kaikki seuraavat myös facebookkia, johon tulee tiheämmin pikku juttuja. Hamsulan fb sivuillehan pääsee tuolta linkistä oikealla.

Aloitetaan huonoilla uutisilla nimittäin Lili on sairas. Tällä hetkellä se on eristyksissä muista varmuuden vuoksi, ja sille menee antibiootti. Silmät rähmi vähän, maha turvonnut ja laihtunut. En tiedä mikä on, mutta kaksi veljeä jouduttu lopettamaan mahan turpoamiseen. Toivottavasti ei ole sitä samaa vikaa. Nyt kyllä antibiootin jälkeen tuntunut saavan vähän massaa ja on pirteämpi. Joten toivotaa, että paranee!

Tässä ihan putkeen myös mennyt paljon kasvatteja :( 2v8kk ikäinen Ares, su-ke syrkki, joka oli ensin sijoituksessa, mutta hännässä olevan patin takia sitä ei uskaltanut käyttää. Sekä 2v ikäinen Veera, ms valkoinen naaras syrkki ja kiinari Rokkari 2v.

Hamsujen karkki kaupassa tuli myös käytyä vastikään ostamassa herkkuja.

Pähkinöitä

Siemeniä

Dooriksen pallostakin facebookin puolella pyydettiin esittelyä. Dooris kun on hyvin aktiivinen ja vaatii tekemistä niin ostin sille tuommoisen kanin virike pallon, ja on ollut todella hyvä. pistän sinne joskus siemenseosta ja joskus pähkinöitä. Saa sitten niitä pyöritellä ajan kuluksi niin ei tarvitse tuhota paikkoja :) 


Myös olen tehnyt yhtä lempi harrastustani nimittäin kuvannut hamsuja! Voi kun saa onnistumaan jonku kuvan niin tulee niin hyvä mieli. Muutaman esimerkin laitan tähän, mutta fb:n puolelta löytyy lisää. Joskus pitäisi myös petsieen muistaa niitä laittaa.

Älä nyt sitä salamaa ainakaan laita

Lisää kuvateksti


Tito

Senni

Fanni

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!♡ Minkä kokoisia juoksareita käytät kiinareilla? Riittääkö 16,5cm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla on 16 senttinen. Piisaa tuo 16,5 :)

   Poista
 2. Onko jr farmin vessahiekka turvallista hamsterille?:) Koska näyttää että mun hamsu syö sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se sillälailla, ettei myrkyllistä ole, mutta ei varmaan hyvää tee ruuansulatukselle. Jossei lopeta sitä niin ota pois hiekka. Jos on uutta niin voihan se olla vain uutuden viehätystä. Esim. mun rotat söi aikoinaan mörttiä kun sitä ekoja kertoja laitoin.

   Poista
 3. Kauanko sinulla on säilyneet itsetehdyt mössöt pakastimessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan noin puolivuotta ollut maksimissa mössö pakastimessa ja hyvänä on pysynyt.

   Poista
 4. Mikä on melestäsi paras siemenseos kääppäreille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti Bunny! http://www.zooplus.fi/shop/jyrsijat/pienelainten_ravinto/hamsterin_ruoka/bunny/202478

   Poista