maanantai 7. syyskuuta 2015

R.I.P Mauri ja Ressu. Ikäviä asioita hamsulassa

Hamsulaan kuuluu taas huonoa, nimittäin muutama hamsteri poistui joukostamme. 








FIN VLH LJV15 MAURI MUSTIKKA* "MAURI"
Maurilla ollut n. kuukaudenpäivät kovaa juomista vähän vaihdellen. Välillä kävi parempana. Pissa ollut valkoista ja lopulta siinä tuli valkosia palojakin. Myös kosketuksesta ei oikein tykkää enään. Lähtee mielummin lipettiin. Myös yleislunto huonontunut.. Proteiini ollut+2 testeissä. Niimpä Mauri on päästetty nyt pois. Maurin pois meno on minulle kovin vaikea ja ahdisistava, koska oli minulle hyvin tärkeä hamsu. Omakasvatti ja  nuorimmaiseni syrkeistä. Hyvästi rakkas <3

Ressu
Empäs kovasti tältä odottanutkaan pitkä elämää kun on jo yli 2v kun sen pelastin, mutta vähän salaa toivoin sitä jalostukseen komean pään takia. Tein tuossa kolmisen viikkoa sitten sille sokeritestin ja se näytti negatiivista olipas hyvä. Samalla huomasin, kun sillähän on mutkalla selkä liian pienestä juoksarista/häkistä, niin se ei voi ollenkaan noista takajaloilleen kunnolla. No tämä ei vielä haitanut, mut ei mennyt olikos se seuraavaan päivään niin se alkoi purra itseään yhdestä kohtaa selkää, sekä laihtuun. Joten Ressukin päästetään tuskistaan. Onneksi siihen nyt ei ole kummepaa sidettä kertynyt kun niin vähän aikaa mulla kerkesi olla. Ainakin oli hyvin onnellinen viimeiset hetket! Kun iso häkki jossa tilaa temmeltää.

Cämpsyt
Cämpsytkin tässä alkoivat käyttää tiheään juomapulloa noin viikko sitten, itse vettä ei älyttömiä mene, mutta usein silti kävivät juomassa. Niimpä päätin ne testata. Toinenhan sai sitten joka päivä täydet sokeriarvot. Toinen on vielä negatiivinen, mutta empä usko, että poikueen ainoa terve pysyy terveenä. Pojathan poikueesta täytyi lopettaa jo ennen luovutusikää. Tässä vain vaikea päättää mitä näiden kanssa. Ovat hyvin läheisiä keskenään. Ja uutta kaveria en halua ottaa vielä terveelle.

Myöskin kasvateistani:
- Viljami Vadelma oli lopetettu vanhuuden vaivojen takia.
- Sekä cämpsyjen pikkusiskolla on jotain silmävikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti