keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Paljon tapahtuu

23vrk
Maanantai tiistai yö menikin fannin ja Norriksen dunan vieressä nukkuessa. Kun laitoin näille juoksarin niin sehän oliki Fannin mielestä niin kiva, ettei norris saa siihen koskea. Tilanne rauhoittui  kun juoksarin otti pois.

Eilen illalla myös Norrikselle viimein imestyi pallien alut. Joten se erotettiin emästään omaan dunaan. Hirveän pieni vielä on toinen, mutta en halua et kävis vahinko. Saattaa olla kasvusta  jäljessä normaaliin verrattuna.

Eilen tuli myös Nellin valiotodistus tässä pari kuvaa.



Syrkki suunnitelmistani moni on kysyny. että enkö enään ota syrkkejä? Ajattelin siitä kirjoittaa nyt. Kyllä minulle tulee syrkkejä ja tulee varmasti aina olemaan.Syrkeilllä oma kolo sydämmessä niitä täytyy olla. Olen myynyt paljon syrkki asumuksia pois, mutta kolme maxi dunaa löytyy  ja hätä varalla vielä on terraariokin 100 x 35. Tarkoitus pitää syrkki määrä max 3. Tällä hetkellä minulla on 2 syrkkiä jotka ei enään näyttelyissä käy. Tai toinen ei oo paljo elämänsä aikana käynnytkään, kun ei ole koskaan ollut näyttely hamsu. Näistä toinen täyttää enskuussa 2v ja toinen on 1v7kk.
Tarkoitus on ottaa kaikkia kivoja värejä joista olen haaveillut. Nyt se on mahdollista kun ei kasvata. Kiva olisi saada ulkomuototasoisia kun itse on pet tuomari pian niin aina ei voi sinne laittaa esille. Myös sijotuskoti voisin varmasti helposti olla.

Haavenani on joskus omistaa:
- hopeaharmaa
- ruoste satiini
- sininen
- suklaa/sininen laikukas

Noi nyt ensimmäiseksi varmasti aion koittaa hommata noita kun tulee sopiva väli, että syrkille on paikka. Kiinareille alustavasti on aina oltava tilaa, koska niitä kasvatan. Toki monia muitakin on mistä tykkään mm. suke, muke, hienot kilpparit, kyyhkikset kuvioilla.

Näistä minulla on varaus Cutipie hamsulaan hopeanharmaaseen urokseem. Hienosta yhdistelmästä josta toivottavasti on ulkomuotoon. Ainakin siihen on mahdollisuuksia. Vielä ei tiiä milloin tämä yhistetään.

Myös alustava varaus on Wonderland`s hamsulaan jos sattuisi tulemaan LKS ruoste poika. Tämä naaras on jo astutettu.

Jopa kasvattaja nimellisiä syrkkejä, olenkin omistanut vain yhden nimellisen kasvattajan syrkin aikasemmin.



2 kommenttia:

  1. Onnea vielä Nellille valioitumisesta ja tsemppiä pikku Norrikselle kasvamiseen. :)

    VastaaPoista