maanantai 6. heinäkuuta 2015

R.I.P Ariel


Ruoka maistui aina hyvin

Ei uskoisi, että nyt ollaan tässä hetkellä kun mummeli oli vielä kuukausi sitten niin hyvä kuntoinen, ja eilen enään ei ollut kuin luut ja valtava kasvain.

Arielilla huomasin toissapäivänä kasvaimen kyljessä puoliksi kylkiluiden alla. Myös sen kunto rapisi ihan silmissä, ja oli jo vaikeampaa liikkua. Niimpä se päästettiin toisenlaisille pähkinämaille heti seuraavana päivänä. Nyt ei mummelilla enään ole kipuja.

Ekaapäivä meillä
Vielä kk sitte näin hienossa kunnossa!
Ariel oli parhain ja menestynein syrkkini. Sen luonne sai monet ihmiset hämmästymään  kuinka kiltti ja rauhallinen hamsu voi olla, jotka meillä kävi hamsuihin tutustumassa. Myös minulle se oli hienoluonteisin syrkki ikinä. Joskus näyttelyissä sitä sanottiin jopa "flegmaattiseksi" ja ihmeteltiin onko kaikki ok. Ja kyllä oli. Se vain oli Arielin ihana luonne <3 Ariel oli ainut syrkeistäni joka on saavuttanut TVLH tittelin tähän mennessä.  Saihan se elämänsä aikana hienot 7 sijoitusta lemmikissa, ja ulkomuodossa S5 sija! Myös upeasti Ariel sai viimevuonna tittelin LVV14!

Arielin haku reissuunkin liittyi hauska juttu kun se toutiin minulle Helsingistä vastaan Jalasjärvelle, josta sitä menin juhannuksena parivuotta sitten hakemaan. Kapealla metsätiellä tuli sitten vastaan alastomia miehiä kumpparit jalassa, lykäten ruohon leikkuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti