torstai 9. heinäkuuta 2015

Hamsula touhuja


Ensinnäkin täytyy onnitella ekaa poikuettani 2v päivänään! Onnea! Seitsemän heistä pitäisi olla elossa tietojeni mukaan.

Eilen kävin hakemassa ensimmäinen avomaakurkun sekä yrttejä tietenkin, jota ollut jo aikasemminkin, mutta nyt tulijo aika monipuolinen salaatti, salaatin kastikkeena tietenkin E-vitamiini öljyä.


Hamsulassa myös kovat kämpän vaihdot menossa. Lennihän muutti vasta uuteen dunaan, ja nyt Ronja muutti taas dunaan asumaan terrasta. Kaikki kolme syrkkiä mitä enään jäljellä asuu nyt dunissa. Kivasti päällekkäin. Kolmessa pyrin pysymään. Se on sopiva määrä. Tyhjän terran syndroomaa täällä tietenkin pohditaan ja siihen asukasta on mietitty. Olisiko se joku muu kuin hamsu? Vai muuttaisiko kuningatar Nelli uuteen kämppään taas. Jää nähtäväksi. Nyt alustavasti Mauri saa asua terrassa päivän tai kaksi, kun sen oman kämpän pesen, niin kaikilla syrkeillä on juuri pestyt asumukset sitten :) Myös jokainen syrkki sai tänään toisenkin ison paju sillan, ja niistä villiintyneenä kaikki tutki kämppäänsä.

Mauri ihmettelee uutta siltaa

Lennikin on käynny uutta siltaa katsomassa.

Uus syrkki nurkka! Muuhalla ei enään syrkkejä.

Siinä se terra tyhjenee

Hyllyissä enään kääppäreitä (ja tyhjia dunia ja bokseja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti