sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Nelli 1v!

Nelli pikku lelli-vauveli täyttää tänään 1v! Vähä kuvailen tylleröä tänään tietenkin juhlapäivän kunniaksi. Myöhemmin saa sitten lempiherkkua mantelia kun mies sille varmasti tuo lahjaksi uuden pussin. Myös muu ruoka on alkanut maittaa toki erityisen valikoivasti, mutta syö sentään jotain. Manteli, hampun-,seesamin-, pellavan-, ja auringonkukan siemenet kelpaa. Ja jauhomadot. Myös hirssintähkää kelpasi maistaa. Tosin taisin sitä juhlia liian aikasin sillä nyt se ei enään kelpaa. On tämä neiti kyllä semmonen persoona isolla P:llä. Niinkö suurin osa kuvistakin oli kun joku tunki naamansa kameraan. Ei mikään haittaa. Kaikkeen mennään rohkeasti mukaan. Myös tuo ruokailu on sille ollu kyllä aina suuri numero. Suurimman osan nuoruudestaanhan se oli todella laiha kun ei mitään syönnyt.

Nelli myös voi erityisen hyvin nyt. Antibioottikuuri on auttanut, ja tänään on viimeinen lääkitsemispäivä 10päivän kuurista. Varmasti helpottaako ei tarvi pahaa mössöä suuhun laittaa enään. Vaikkakin saannu aina lohdutuspalkinnoksi herkkuja.

Jos Nelli on hyvässä kunnossa lauantaina niin lähtee jälki-ilmona näyttelyynki. Pientä hiilostusta hieman miehen osalta laittaa se sinne.


3 kommenttia:

  1. Onnea Nellille! :) Ihana pallero. Mulla kans toi edesmennyt talvikko oli kova nirsoilemaan ruuan suhteen nuorempana, mutta sit eläkepäivillä ruoka alkoi maistuun, vaikkei kaikkia hampaita ollutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jaahas muitaki hankalia tapauksia on :)

      Poista
  2. Myöhäiset onnittelut vielä täältä. :)

    VastaaPoista