lauantai 6. syyskuuta 2014

Uusi siivous tapa kokeilussa

Aikasemmin tälläviikolla päätin, että nyt kokeilen uutta siivous tapaa, ja olin kyllä tyytyväinen! Paljon nopeampaa kuin edellinen. Ei tarvi rampata ees taas vessaan ja takas, ja ruokapöntölle ja takas. Ja odottaa millon hanasta tulee viileää vettä, ja millon kuumaa.


Enisin pohjatyö. Valkoisille papreille kirjoitin kunkin juoksarin/juomapullon ja ruokakuppien tunnusmerkit. Vaikka ruokakupeille tätä tunnusmerkkiä ei olisi tarvinnut tehä. Lappuja voi käyttää uudelleen ja uudelleen. Sitten nuo värikkäät liimasin lattiaan sopiville välimatkoille toisistaan.


Sitten laitoin jokaisen nimilapun kohdalle hamsun ruokakupit ja täytin ne ruualla kaikki yhtä aikaa. Sekä silppusin pesämateriaalin kaikille valmiiksi.


Sitten keräsin kaikki juomapullot. Onneksi olen tajunnut ostaa erinlaisia. Täytin kaikki samaanaikaan.


Trixiet pesussa. Kaikki pyörät ei kaivannu pesua joten tässä ei kaikkien. Pesin ne suihkussa, mutta ensi kerra teen tämän lavuaarissa. Kaikki pyörät on erinlaisia onneksi, vaikka näyttävät samalle osa.


Ja kaikki valmiina alotukseen! Sitten vain duna kerralla lattialle siivous ja tavarat takasin! Todella nopeaa.



Sekä taas tuli käytyä punnitse ja säästässä. Tämän kertaiseen herkkuseokseenki uskalsin jo lisätä jauhomadokki sekaan, enkä kaada niitä erikseen purkista. Tässä on jauhomatoja, seesaminsiemeniä, hernelastuja, hampunsiemeniä ja banaanilastuja, jota voitettiin näyttelystä.

4 kommenttia:

  1. Tehokkaan näköistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä jo tän kerran perusteella suositella taluoksii jossa ennemmän hamsuja :) ens viikolla uudestaan niin nähään miten käy.

      Poista
  2. Mullakin oli tuollainen systeemi jossain vaiheessa, mutta jossakin kohtaa alko tympiä se, joten tässä sitä ollaan: ramppaamassa edestakaisin taas! :D

    VastaaPoista