sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kiire viikonloppu!

No aloitetaan tämä kommellusten sarja lauantai aamusta, jolloin oli lähtö Liminkaan pet showhun. Ensimmäisenä menin laittamaan tuoreet hamsujen bokseihin, ja hamsut ite perässä. Aikataulu oli kumminkin tiukka ja sanoin miehelle, että pakka boksit kassiin. Tulin hakemana kassia niin Sulon boksioli auki maassa. Sain paniiki "missä se on?" Onko se unohtunu auki ja se on karannu? Vai apua laitoinko sen toisen hamsun kanssa samaan boksiin! No ei muutako mies alko äkkiä muita bokseja kaivaa pois, ja mää menin Sulon dunalle, jonka olin jo kertaalleen katsonut. No eiköhän äijä ollu sielä tason alla vessan ja seinän välissä ihan hiljaa, että empä varmana lähe. No mitään ei siis sattunu ja pääsi matkaan. Näyttelypäivä meni muuten ok nopeesti, mutta Mari meni voittamaan niin tietenkin bissiä odoteltiin, vaikka kello löi jo paljon. Itselle kummempaa menestyst ei tullut. Sulo, Sätky ja Lenni sai kumat. Lennin oli turkista. Oisko kääppäreiden ollu luonteesta tai käsiteltävyydestä?  Sieltä sitten nopeasti kotia hamsun asumuksiin jotain suuhun ja nukkumaan. Sillä yöllä olisi viikonlopun toinen koitos hakea uusi hamsu ja astutuslainaan toinen.




N. 12 maissa yöllä lähdimme ajelemaan kohti Kärsämäkeä. (100km suunta) vastaan oululaisia, jotka toi minulle hamsterit Littoisen näytelystä. Tulevat hamsut oli kiinari uros Ritari, joka oli ollut Littoisessa S1+sert + BIS 5! Rinin sulhoksi.Samoin myös pieni syrkki neitokainen kyyhkis vkkk Revontuli. Jonka lempinimi alustavasti Ronja.


Vähillä unilla muutenki oli vähän hermo kireellä. Niin eiköhän joku tampio sitten ajannut hirveen kirkkaat pitkät päällä vastaan. Minä kun tapani mukaan ruukaan antaa samalla mitalla takas löin pitkät kans takaisin päälle. Hähää. Ja annoin olla jonku aikaa ennen kuin pistin pois. No onneks se tampiokin sitten viimein pisti! Tää tampio oli poliisi. Hups :D

No sitten sain viimein ihanat hamsut kyytiin ja ajettiin kotia. Laitoin ne nopeesti omiin häkkeihin ja nukkumaan taas. Tällä ketaa kerkettiin nukkua 2h, ennen kuin lähdettiin Jyväskylään, mutta se onkin koira puolen juttu sitten! Jyväskylästä ostin uuden terran hamsuille, siihen pääsee varmaan Lenni asumaan kunhan terra on kuivutun pesun jälkeen.

Sitten täytyy lisätä kaiken tämän ajan ne boksit herkullisine tuoreruokineen oli hamsulan lattialla. Kun tässä vähän aikaa sitte kotiutu niin hyi sitä kaameaa hajua! Nyt on kumminki siivottu! Samoin poikasten kämppä. Sekä Rin ja Ritari pääsi tekemään tuttavuutta. Huh tätä kiireen määrää!

Ja vauvat vaan kasvaa

17 vrk

17 vrk



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti