keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Häkki asiaa yms.

Ensinnäkin vauvojahan tulikin loppujens lopuks 8. Yksi oli ensimmäisellä lasku kerralla piilossa. Ihan hyvä määrä kyllä. Näistä 5 on nyt varattu/alustavasti varattu. Pahemmin en oo vielä kaupannut. Vasta kun ovat isoja ja saa hyviä kuvia otettua. Vielä en ole kuvia ottanut. Emo on hyvin rauhallinen poikasten suhteen ei paljon hötkyile. Myös mamma on pysynyt aivan erinomaisessa kunnossa! Harmi kun ei näyttelyyn nyt pääse.

Sitten pääaiheeseen eli häkit (=asumukset). En tiijä miten en oo ennen tajunnu oon vaan aatellu, että samlatkin on sen kokoisia kun niissä ilmotetaan mitta (yläosa). Tokihan ne pieneltä näyttääkin, mutta nyt on mitattu, että pieniä ne onkin! Joten olen sitten ahkerasti katsonut isompia ratkaisuja, jotka mahtuisi hamsulaan. Tällä hetkellä suunnitteilla ostaa muutama 80 x 40 liukuoviterra ja isompi hylly + 2 maxi dunaa. Hitaasti tämä isonnus projekti silti lähtee, koska hamsukaaraki vielä maksamatta. (uus autoni, jonka ostin, että mahtuu kaverit ja hamsut näyttelyyn :D). Katsotaan jos syrkyt pääsis isompiin asumuksiin tulevaisuudessa. Tällä hetkellä isompina on maxi duna ja terra, jossa asuu Ariel + poikaset ja Meela terrassa.

Tähän aiheeseen sopiikin sitten hyvin tämä kysely, joka minulla on viimeksi ollut. Siitäkin näkee terran ja dunan suosion.

Häkki
  0 (0%)
Duna
  7 (53%)
 
Terraario
  6 (46%)
 
Modattu boksi esim. samla
  0 (0%)

Ääniä tähän mennessä: 13


2 kommenttia: