lauantai 28. joulukuuta 2013

Ollaan vaan ja hengaillaan....


Eli poikasten kannalta ollu hyvin hiljaista. 3 päivää sitten Leevi astui Arielin jopa neljä kertaa. Ariel jökötti hienosti, mutta sitten leevi siirtyi korvien kimppuun ja Arielilla meni hermo ja kävi hätistään Leevin. Sen jälkeempä poikaa ei oo huvittanu. Joka päivä oon yrittäny bongata kiimoja ja näyttäny niitä toisilleen. Mut yleensä ne vaan hengailee vierekkäin kunnes Leevi lähtee touhuamaan omiaan.



Meelan siirsin tottumaam poikimisterraan, jos sattuu, että sillekkin nyt tulee sittenkin poikaset. Vielä ei ihan sata varmaa ole. Laittanu yön ainaka jo vähä paikkoja sekasi terrassa.


Sulosta tuli myös hirveän sosiaalinen sen jälkeen kun sai dunaansa tason. Kokoajan hengaa tasolla. Myös opetettu se nyt kerjäämää pähkinöitä. On söpöö kun toinen tulee taslle vaatimana pähkinään.



Hamsuille tullu myös nyt vihdoinkin ostettua hunter purua, jonka valmistus kuulemma lopetettu. Just kun vaivauduin ostamaan. Pitää varmaan käydä hamstraan sitä varastoon kun niin edullista oli. Vaikutti ainakin eilisen purujen vaihdon perusteella yhtä hyväntä kuin pesäpuru. Eikä hieman haisi pölysemmälle, mutta pölyä ei ollu. Myös Ikean reissulta tarttui silloin 2 uutta hamsunäyttelykassia. Tommoista korkeampaa mallia. Pitäisi tuunata niihin jokin "verko" sivuun niin happi kulkisi paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti