maanantai 9. joulukuuta 2013

Nuhaa ja Grand Gaala

Meillä hamsuilla nyt ilmeisesti liikkeellä jotakin nuhaa. Eläinlääkäri arveli puhelun perusteella, että voisi olla virusperäistä nuhaa. Mitään muuta oireita ei ole kun aivastelu. Vielä ei siis saatu kuuria käski soittaa myöhemmin uudestaan jos ei ole parantunut. No tästä hieman oli haittaa sillä Dee ja Ariel jäi tästä syystä pois GG:stä, koska en halunnut ottaa niitä mukaan sairaana/sairastuttamaan muita. Dee ei ole enään aivastellut, mut nenä kuulostaa hieman tukkoiselta, mutta sekin alkaa olla ok. Toivottavasti menee äkkiä ohi. Toinen harmi tässä asiassa on se, että Ariel oli tarkoitus astuttaa 8.12, mutta tähän nuhan takia en sitä tehnyt. Haluan olla varma, että se on terve. Seuraavista tai sitä seuraavista kiimoista sitten.

Tuli myös ostettua tommoinen "hamsteri aitaus" kauan pitäny ostaa, mutta nyt kun oli tarjouksessa ja kaikkea niin se lähti mukaan. Siinä on helppo juoksuttaa nuoria eläimiä jota ei uskalla vielä irti päästää koko huoneeseen. Samoin astutukseen tuo taitaa olla aika kätevä.

Rin testaa aitausta (vähän köyhästi virikkeitä kuvassa)


Sitten itse GG:ssä meni tosi heikosti. Toki parhaat eläimet jäi kotia, ja tuomari muutoskin tuli vielä aamulla ennen arvosteluja. 2 lemmikkiluokan kumaa kumminkin tuli Rinille ja Sulolle muistaakseni luonteista. Pääasia, että sain juteltua uudelle ihmiselle, jolta mahdollisesti tulisi minulle cämpsyjä. Tämä mun cämpsy kuume menny kyllä erittäin pahaksi! 2 nyt olen alustavasti varannut, että enköhän mää niitä joskus vuoden vaihteen jälkeen saa.Päivän paras asia oli lemmikkiluokan kommentti Rinin arvostelussa Käsiteltävyys: "Uskomattoman hyvä näin nuoreksi kiinariksi" Oon murehtinu, että oonko tuon osannu kouluttaa, mut näköjään oon :)

Sulo ja Rin kuma


Kyselyn tulokset: 


Leevi
  2 (12%)
 
Ariel
  5 (31%)
 
Meela
  0 (0%)
Dee
  3 (18%)
 
Ismo
  3 (18%)
 
Sulo
  0 (0%)
Benedicta
  2 (12%)
 
Blanca
  1 (6%)
 
Rin
  2 (12%)
 
Sätky
  2 (12%)
 


Kysymyksenä siis oli kuka on suosikkisi hamstereistani. Yllättäviä tuloksia kyllä en ihan arvannut, että näin jakautuisi.

1. Ariel
2. Dee/ismo
3. Leevi, Benedicta, Rin, Sätky
4. Blanca
Ilman ääniä jäi Sulo ja Meela.

Voittajasta vielä jouluinen kuva!

2 kommenttia:

  1. Voi höh, mä en ehtinyt vastata tohon suosikkihamsu kyselyyn! Noh, koitan skarpata, laitoin ääneni seuraavaan kyselyyn ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mää olin ihan varma, että olit laittanu heti sillon aluks äänen. Kun pitkään oli Sätkyllä yks ääni niin epäilin sua :D

      Poista