sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pinan näyttely

Oli aamu, tai yö miten haluaa ottaa klo 3.15 soi kello, ja minä raahuduin ylös huonosti nukutun yön jälkeen lähtemään näyttelyyn. Aamulla kiireissä pakkasin, ja eikähän sitten kuulunut hirveä rääkäisi ja juoksin poikien dunalla. Siellähän Ares (mulle jäävä suke) jahtasi ja pynttäsi muita. No ei muutako äkkiä heittää se tyhjään samlaan, jossa ei ollut edes puruja, mutta vähän virikkeitä. Käskin miehen laittaa sile vettä ja ruokaa, ja kopin. No sielä sai sankari olla kun ei kelvannut veljien seura. 5 aikaan näimme Marin kanssa Kaustisella ja lähdimme samalla kyytillä kohti Lempäälää. Ei siinä vielä kaikki, eiköhän n. 10km ennen näyttelypaikkaa kaksi naaraspoikasta, jotka oli samassa laatikossa alkoi tappelemaan. Mari tempaisi vain kopan nopeasti käteen ja erotteli muksuja loppu matkan. Onneksi oli tyhjä boksi mukana niin sai toisen sinne. No kommellusten jälkeen pääsiin perille hyvissä ajoin.

Ihan loistavia arvosanoaja tuli tällä kertaa oon niin tyytyväinen ja menestystäkin! Esim. Leevi ja Ariel sai EH- ulkomuodosta. Sätky, Sulo, Benedicta EH ulkomuodosta. Lemmikistä Ismo sai Erin! Ja syrkit Eh++/Eh+/H+ muistaakseni.

S2, sert, paras vetaraani, asenne-kuma (pet) hänestä tuli valio!

Mummu ja serti

Ismo PLH 3, Ismosta tuli lemmikkivalio

Sätky es2

Leevi kuma yleisvaikutelma

Elikkä meidän talossa on kaksi uutta valiota! Benedista muotovalio ja Ismo lemmikki valio! Viimeinkin!

Poikasiakin täällä on enään 5, josta 2 jää itelle. Yksi olisi vielä vailla kotia, mutta ei millään viitsisi luopua kenelle vana kun poikueen paras :D

1 kommentti:

  1. Olipa hauska olla lemmikkikääppäreiden sihteerinä ja pääsin kuuntelemaan Benedictan ja Ismon arviot ;D Ismo oli kyllä varsinainen rento matto, hassuja nuo kääpiöt :)

    Kiitos vielä näin julkisesti sievästä Tellu-tytöstä (Eileithyia), joka on kyllä ollut hirmu hiljainen, eikä ole piipahtanutkaan ;) Mökkiin meni pissimään, ryökäle. Mites nuo vessajutut ovat lähteneet meillä menemään ihan hakoteille kesän aikana...

    VastaaPoista