sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kskjjh näyttely

Taas ois hieno näyttelytakana päin ja voisin siitäkin kertoa jotakin. Näyttely oli todella kaukana, ja paikassa missä en ollut ikinä käynnyt. Siksi oli hyvin jännää ajaa välillä ihan eri reittiä näyttelyyn. Nimittäin lappeenrantaan. Olimme varanneet Lappeenrannan Cumuluksesta yön. Ja sinnekki löysinmme ihan hyvin. Olimme vain yhden yön tällä kertaa, ajoimme suoraan kotiin näyttelyn jälkeen. Kotiuduimmekin vasta klo 23:00.

Näyttely oli hienosti järjestetty, ja kivalla paikkalla. Parkkipaikkoja oli kivasti, joka on tietenkin todella iso plussa!

Hamsut saivat vähän keskinkertaisia arvosanaoja suurin osa, jotkut hyviä. Pitää kyllä nostaa erityisesti esille Deen eri lemmikkiluokassa ja upea arvostelu. Ei kyllä olisi uskanut, että villistä Deestä tulee joskus näin hieno lemmikki.  Rauhoittui kyllä kovasti tuossa puolen vuoden paikkeilla.

Sitten näyttelyissä oli palkintoja isoja kurpitsoja muutama. Me toivottiin kauheasti, että saataisi semmoinen, ja niinhän me saatiin. Hamsulan pienin asukki Sulohan sen sai ep:nä. Oli hauskaa kun kaikki muut jotka sai kurpitsan oli "voi ei, ei kai" ja me oltiin ihan jes me saatiin se. Eipä tuu tommosta ostettua kaupasta. Saa hamsut vähä erinlaista herkkua.

Palkintojakin täytyy kyllä kehua. Oli todella hienot ruusukkeet. Sekä oli myös muutakin hamsut sai herkkuja, tosiaan kurpitsa, ja ihmisille karkkia! Mikäs sen parempaa :D

Sulo ja kurpitsa

Palkintoja

Benedicta ja symppis kuma

Sätky ES 1 BIS 3

Dee PLH 1 BIS 1

PLH 1 BIS 1

Ismo PLH 5 (Pinkki ruusuke <3)



7 kommenttia:

  1. Nauroin hulluna tolle Sulon jättikurpitsalle! Se varmaan omii sen eikä anna muitten maistaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Näin alustavasti se kelpasi vain cämpsylle kun anettiin.

      Poista
  2. ihana tuo kurpitsa kuva :D <33 iso kurpitsa jonka ke keskellä päällä on pieni hamsu :))

    VastaaPoista
  3. Todella mukavaa kulla että piditte päivästä! :) ruusukeet olivat kyllä upeet, ihan iysekin ylätyin kun näin ne livenä. :) ovat siis ulkomailtasaakka tilattu. :)

    terkuin KSKJJH hallituksen jäsen / meneen näyttelyn hamsujen suuriman osien palkintojen vastaava. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todella hienosti onnistuitte! Ja muutkin palkinnot ko ruusukkeet oli tosi hienoja ja kivoja.

      Poista
    2. Joo todella hienosti onnistuitte! Ja muutkin palkinnot ko ruusukkeet oli tosi hienoja ja kivoja.

      Poista