tiistai 9. helmikuuta 2016

Suosikit

Hamsulan suosikit järjestys. Törkeänä mammana meinaan näitä kategorisoida, ja kertoa miksi tykkään jostaki ja miksi en niin paljon. Vaikka jokainen tietenkin on tärkeä lemmikkini, mutta toisista vaan tykkää ennemän kuin toisista :) Erityisen vaikeaa oli nämä 1 ja 2 sijojen eläimet, kun niistä en keksi kumpi hamsuista on lempparimpi, joten tehdään näin!


1. Rin: Ihanan rauhallinen, super rohkea epäkiinari :D Aivan ihana juoksuttaa kun tulee kiipeilemään syliin ja jemmaa pähkinöitä jota hakee kädestä. Pärjännyt aikoinaan tosi hyvin näyttelyssä. Ei näpi. Ei miinuspuolia.

1. jaettu sija Fanni: Ihanan super kiltti, joka ei varmasti voisi koskaan kuvitellakkaan maistavansa kättä. Hieman jännittäjä,mutta ei haittaa. Hassu tapa, että kun se pääsee juoksemaan se luulee villiintyneensä. Kunnes käyttää häkissä niin on taas kesy normi itsensä :D Myöskin hieno näyttelyura, joka vielä kesken. Ei miinuspuolia.

2. Tito: Tämä nuori herra ei ole vielä kummemin tehnyt, muutakuin ollut super söpö! Ehdottomasti paras rakenteellisesti mun kiinareista. Kerran näppässyt pienesti, mutta yleensä ei semmoisia touhuja harrasta. Mukava käsitellä. Toivon tälle menestyksekästä näyttely uraa!

2. Jaettu sija Dooris: Vaikka Dooris on Dooris kaikkine kujeineen niin se on hyvin tärkeä. Milloin herättää keskellä yötä, tai keksii jotain muuta konnuuksia, kuten rämpyttää pullon tyhjäks, tai maistelee kättä, tai varastaa ruokaa sylistä :D Niin tämä on kyllä semmonen tytteli, että pakkohan siitä on tykätä! Aivan ihana väritys.

3. Lili: Pienenä oli kovin laiha, ja hieman näppäilikin. Niin jotenkin en kai koskaan ole kiintynyt niin paljo. Tosin poikasena tämä oli yksi suosikeistani, ja valitsin sen heti kun näin ihanan kuvion ja päänrakenteen vuoksi. Koon ja luonteen takia ei saannut koskaan poikasia. Aikuisena nyt ollut kiltti ja mukava, eikä enään näpi. Menestystä tullut näyttelyissä nyt vanhana jonkin verran. Ainoa oma kasvatti tällä hetkellä. On aktiivinen kädellä, ei löllää.

4. Senni: Rouva purukalusto. Pienenä näppi vähän, mutta sitten lopetti moisen touhun. Ollut aina super menijä, eikä pysy sekunttiakaan paikallaan. Nyt ihan viime aikoina alkanut näppimään hyvin paljon. Tämä harmittaa kun ulkomuodollisesti menestynein hamsuni.

Todella vaikeaa järjestykseen laittaa rakkaita hamsuja <3

Senniä ei huvittais käsittely

Fanni sormustelee <3

8 kommenttia:

  1. Tuutko 13.2. Limingan näyttelyyn?:)

    VastaaPoista
  2. Voiko hamsterille antaa rypsiöljyä esim. tuoreruuan sekaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi antaa :). Mutta kannattaa mielummin antaa vehnänalkio öljyä. Varsinkin jos pakastat ruuan niin pakollista, sillä hamsteri kärsii herkästi E-vitamiinin puutteesta.

      Poista