perjantai 24. huhtikuuta 2015

Vauvoja ja lempihamsteri?

Meille syntyi eilen kolmenmaissa päivällä kauan odotettu ensimmäinen cämpsypoikue! Olin varma, että poikasia ei tulisi, ja Terrorissa olisi jotain vikaa kun poikasia ei tule. Ilmeisesti kyse olikin vain talvesta. Kuka sitä nyt talvella tahtoo lisääntyä! Ensimmäiset epäilyt tästä tilanteesta muutamia päiviä ennen synnytystä kun Keinu purasi mua. Se ei ole sitä aikaisemmin tehnyt. Plus edellisenä päivänä käsittelin sitä ja se oli heti selvästi pyöreän vaikkakaan ei kovin iso maha ollutkaan. Joten osasin jo vähän odottaa, muta silti tuntui uskomattomalta kun synnytys äänet alkoi kuulua kun koneella istuin. Ja sitten piipitystä <3 Poikasia on vieläpä hyvä määrä nimittäin 6! Vauvoja ei kannata kysellä myyntiin, sillä alustavasti jäävät itelle, ja yksi Marikalle, joka omistaa Keinun. Ilmoittelen jos tulee myyntiin. Ja vielähän ei tiedä miten käy kun ovat niin pieniä.

Poikueen vanhemmat pääsiäisenä

Sekä semmoinen päivitys tuli mieleen kun lempi ja vähiten lempi hamsteri? Pakko se on myöntään, että kaikista ei tykkää samaa vertaa, vaikka tietenkin tykkää jokaisesta.

Rin

Se oma lemppari on varmaankin tällä hetkellä Rin (FIN TVLH LJV14 Snowqueen).Rin on todella rohkea, ja sen irti pito on hauskaa kun se tulee luokse ja näykkii sukkaa. Sekä se on niin luotettava, ettei vois ajatella sen purevan. Myös näyttelyissä se on pärjännyt hyvin. Muutenki se on suloinen ja kiinari. Oikein loistava lemmikki. Rin on myös tehnyt ensimmäisen kinkki poikueeni ihanan Ritari miehen kanssa. Hyvänä kakkosena on varmaankin Fanni tällä hetkellä. Moni niin ihania kun on niin vaikea sanoa.



Freya
Löytyy se lemppari, niin löytyy se jonka kanssa ei oikein kemiat kohtaa. Ja pahin sellainen on Freya (Lady Galadriel). Freya on hirveän rauhaton. Varmaan josse asuisi dunassa niin se söisi sitä. Se touhuaa aivan hirveästi ja tekee kummallisuuksia terrassaan. Ainoa hamsu jolle pitäny laittaa virikeleluja (wc-paperi rullaan sisään herkkuja) että olisi rauhassa edes senkunnin. Myös tämän naksuttaa hampaita ja säpsähtelee terrassaan kun menet ottamaan. Ja kädellä hyvin vikkelä. Vaikkakin hän on maailman kilteimmistä vanhemmista, ja paljon käsitelty. Toki kilppareilla menee kauan rauhoittua. Jopa välillä käynnyt mielessä, että pitäisikö myydä, mutta ei enään taida raaskia kun on niin kiintynyt. On pärjännyt hienosti näyttelyissä kumminki, ja monesti luonnetta kehuttu sielä, että osaa kyllä käyttäytyäkkin suurinpiirtein. Kotona lähinnä tommonen tuhmeliini, mutta silti tietenkin rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti