sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Osjh pet show

Ja kolmas näyttely viikonloppu putkeen. Ens viikonloppuna vielä yksi, mutta sinne lähtee vain kaksi hamsua.

Lähdin matkaan Marin ja Miman kanssa. Auto oli hyvin täynnä hamsuja, 17 jos oikein lasken. Suurin osa vieläpä mun. Viimeisetkin poikaset lähti maailmalle. Kyllä se vähän kirpaisee tulee ikävä vauvoja. No onneksi itelle jäi heti kaksi, jossa on kyllä vielä kouluttamista. Näyttelyn jälkeen olin todellä väsynnyt, mutta ei muutako suoraan asumusten pesuun, että sai senki asian hoidettua heti pois päiväjärjestyksestä. Ariel pääseekin muuttamaan viimeistään ensi viikolla jo terraan totettelemaan sielä oloa.

Omien poikasten lempinimiä oon miettiny, mutta mitkään ei tunnu sopivilta. Sukesta tule ehkä Arska ja vkkk:sta Meela tai Melli.

Sätkystä myös on tullut hirveän kiltti pikku robo. Se vaan kellii selällään kädessä. Oonkin vähä suunnitellut, että se voisi joskus saada jälkikasvua, kun näyttelymenestystäkin on ja niin hyvä luonne.



Näyttelyissä meni tosi hyvin, ja menestyst tuli. Niistä kerron kuvien muodossa! Ismosta pitäisi tulla tuolalemmikkivalio, jos PINA saa lähetettyä tulokset. Tympäsee kyllä ja oikein olantakaa jos ne tulokset mitätöidään. Sinne asti lähteny ja menestystä tullut niin menee pilalle :(

Ja huom! melkein jokaisella hamsulla on petsiessä uusia kuvia käykä katsomassa! :)

Ariel PLH 3, PN

Benedicta KUMA turkista


Ismo PLH 2, PV => TVLH
Sulo PLH 1, BIS 4

9 kommenttia: