torstai 5. maaliskuuta 2015

Titteleitä ja pähkinöitä

Posti toi tämmöset plakaatit kahdelle hamsulan uudelle valiolle!





Pähkinöitä myös tuli taas ostettua. Tällä kertaa otinkin kaikkia erikseen. Yleensä olen ottanut sitä luksus pähkinä sekoitusta, mutta siitä jää yleensä kuorimaton manteli ja hasselpähkinät syömättä. Joten otin nyt erikseen parhaimpia ja hasselit kuorittuna. Hamsujen ehdotonta suosikkia on meillä kuoritut mantelit. Niiden mitää olla Meira merkkisiä marketista. Luomut ei niin hyvin maistu. Sitten saksanpähkinä ja cashew on muut suosikit, jotka varmasti tulee syötyä. Parapähkinää kaikki kyllä ainaki maistaa, mutta jotku ei syö kokonaista. Onhan se isokin. Pekan pähkinä myös kelpaa lähes kaikille.

Cämpsy poikasia ei ole ainakaan vielä tulossa. Terror ja Keinu muutti eilen yhteen ja toivotaan, että sieltä pikkuisia tulisi. Horrorin kohtalo myös mietityttää. Sillä se on muuttunut vain entistä aggressiivisemmaksi, joten hänen päivänsä taitaa olla piaan ohi. Kokeilen nyt vielä viimesenä pari päivää, että se asuu yksin auttaako mitään.





Kajaaniin lähtijätkin saisi ilmoittaa kun päättäisi lopulliset. Ulkomuotoon menee Fanni, Terror ja Freya. Ei muita. Lemmikkiin sitten paljon paljon ennemmän.

Meillä myös aloitettiin syömään Lavender-hamster mixiä muun ruuan seassa. On maistunut hyvin! Kun Rapunzelit loppuu niin vaihdan tämän pohjaruuaksi, enkä osta enään rapua. Vaikka tähän seokseen ei tarvitse lisätä mitään en silti malta olla sitä tekemättä huvikseen ;) vähä vaihtelua.



Mikä on sinun hamsterisi/hamstereidesi suosikki pähkinä?





Ps. Hamsut sivua päivitetty ja kaikilla uusi/uusia kuvia petsiessä!

3 kommenttia:

  1. Täällä menee parhaiten cashewit, pekaanit ja saksanpähkinät. :)

    VastaaPoista
  2. Toinen tykkää saksanpähkinöistä ja toinen casheweista :D

    VastaaPoista