sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Jyväskylän näyttely + uusi valio!

Meillä meni kyllä aivan erityisen hyvin ja saatiin ihan uskomattomasti menestystä. Vieläpä syrkeillekki ulkomuodossa niin huh huh. Ja hyviä arvosanoja suurimmalle osalle. Lenni sai hunomman ulkomuodossa mitä odotin, ja Leevi lemmikistä. Toisaalta Leeviä kehuttiin niin ulkomudossa, ja se sai EH. Kyl oli ilme tämmönen :O Myös Meelan, Ronjan ja Sulon ERIT lemmikkiluokassa lämmitti mieltä tosi paljon! :) Poimintoja suosikki kommenteistani.
" Erittäin helppo käsitellä. "Todella hyvä luontoinen","Hienosti pidetty lemmikki" , "Eräittäin hyvä lemmikki". Kaikein hienointa oli saada uusi valio hamsulaan! Nimittäin Sulosta tuli nyt lemmikkivalio. Vielä titteliä ei saa käyttää, koska se on anomatta. HUOM! Kuvissa väärät ulkkis kumat, mut teksteissä oikein.
Ismon VV palkinto ja saamamme tavara/ruoka palkinnot! :) Koppi meni Meelalle käyttöön. Omenat menee parempiin suihin piaan. Ja kohta pitää kylvää näille pääsiäis ruohot. 

Ronja PLH 2, PN pet, PN UML, Kuma väri

Meela KUMA väri, PLH 4

Sulo PLH 4 > FIN VLH

Dee, pet PV, KUMA massa

KUMA väri/kuvio, pet kuma turkki

UML TS

KUMA tyyppi


Vauvoillekki kuuluu hyvää. Sukupuoli jakauma.
2 Normaali uros
2 Laikukas uros
3 Laikukas naaras

9 VRK

9 VRK
12 vrk

12 vrk


Myös hamsulan syrkkien häkkien isonnus projekti on saatu päätöksen! Syrkkipaikat laskee 5. Kaksi joutuu vielä samlassa asua loppuun asti, mutta sitten aina pitäisi olla syrkeille maxi duna tai terraario.
Syrkeille maxi dunia. Näissä asuu nyt Ronja, Mauri ja Ariel

Niin ja tietenkin "pikku" Maurista en oo pistäny kuvia. Joka on kyllä kovin iso. Muut poikaset lähtivät koteihinsa viimein eilen. Samoin astutus lainassa ollut upea Buick Makane** lähti kotiin näyttelystä. Saaden upeasti toisen sertinsä! Onnea Ritari! Nyt kuvia Maurista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti